Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1150

Tema: Odgadjanje cijepljenja i susretljiv pedijatar.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    je
    a lako tuđim necjepljenim djetetom po gloginjama mlatiti
    Pa da, recimo dežurna je floskula da se dijete mora cijepiti zbog djece koja se ne mogu cijepiti. U zadnjih 14 godina otkad mi je ova tema interesantna nisam se sreo s niti jednom grupom djece za koju bi itko od pro frikova odobrio ne-cijepljenje. Znači lakše je naći jednoroga. Sa zlatnim sedlom. I frizurom na šljokice.

Za tebe i mene i sve 50+ koji smo sve te boleštine preležali sasvim je svejedno. Nisu zaštićene samo generacije roditelja koje su se cijepile.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Davor prvotno napisa Vidi poruku
    Pa da, recimo dežurna je floskula da se dijete mora cijepiti zbog djece koja se ne mogu cijepiti. U zadnjih 14 godina otkad mi je ova tema interesantna nisam se sreo s niti jednom grupom djece za koju bi itko od pro frikova odobrio ne-cijepljenje. Znači lakše je naći jednoroga. Sa zlatnim sedlom. I frizurom na šljokice.

Za tebe i mene i sve 50+ koji smo sve te boleštine preležali sasvim je svejedno. Nisu zaštićene samo generacije roditelja koje su se cijepile.
    Evo ja ti imam jednog "jednoroga".
    Dijete koje je sjebano pri porodu, od onda u krevetu, već 10 i kusur godina. Ne smije se cijepiti i mater stalno strepi da mala nešto ne pokupi.
    I znam mater tako da je "provjeren" podatak.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Davor prvotno napisa Vidi poruku
    Moji roditelji imaju 65+ i tvrde da nisu imali morbile.
    A "samo" generacije roditelja obuhvataju maltene celokupno radno sposobno stanovništvo koje ima maloletnu decu. Sitnica za jedno društvo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •