Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3965

Tema: Što čitate 3.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Curke, pls, moze preporuka za price?
    To je jedino sto cu si uz Opti moci priustiti, a da od citanja do citanja ne zaboravim o cemu se radi.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj Optimist prvotno napisa Vidi poruku
    Curke, pls, moze preporuka za price?
    To je jedino sto cu si uz Opti moci priustiti, a da od citanja do citanja ne zaboravim o cemu se radi.
    Ovdje na temi jako je popularna Alice Munro. Još se preporučuje Rumena Bužarovska, a nedavno je tanja preporučila "Priručnik za spremačice" Lucie Berlin.

Ja inače ne volim čitati priče, ali ipak postoje 3 pisca koji, po mom mišljenju, pišu remek-djela od pripovijetki, a to su Flannery O'Connor, Julian Barnes i Antonio Tabucchi.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    Ovdje na temi jako je popularna Alice Munro. Još se preporučuje Rumena Bužarovska, a nedavno je tanja preporučila "Priručnik za spremačice" Lucie Berlin.

Ja inače ne volim čitati priče, ali ipak postoje 3 pisca koji, po mom mišljenju, pišu remek-djela od pripovijetki, a to su Flannery O'Connor, Julian Barnes i Antonio Tabucchi.
    Najveći majstor priča svih vremena je Čehov. I mnogi suvremeni autori se pozivaju na njega kad govore o svojim književnim uzorima.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku

Meni je super sjela i Tanja Mravak.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •