Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3831

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Nema vremena da mi odgovori na pitanje trebam li uzimati kontracepciju zbog ciste jer planiram u novi postupak u 9. mjesecu. Meni je to važno jer ne znam, a ona mi uvijek istakne kako već imam jedno dijete. Kakve to veze ima!? Pa zašto onda ona ima 2 curice? Ne znam što očekivati kad mi se ne želi javiti na telefon i kad ignorira moje poruke.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Vaki prvotno napisa Vidi poruku
    Nema vremena da mi odgovori na pitanje trebam li uzimati kontracepciju zbog ciste jer planiram u novi postupak u 9. mjesecu. Meni je to važno jer ne znam, a ona mi uvijek istakne kako već imam jedno dijete. Kakve to veze ima!? Pa zašto onda ona ima 2 curice? Ne znam što očekivati kad mi se ne želi javiti na telefon i kad ignorira moje poruke.
    Citam i zgrozena sam!!!!
    Nisam pacijentica VV ali citam forum i svako malo nekakve gluposti s VV ili Petrove.
    Mnoge zene su napustile VV.
    Ne znam dal je bolja situacija bila dok je bio dr. A gore.

Vaki ovo je prestrasno i totalno sam bez rijeci.
    Jedino sto mi sada pada na pamet dal ima smisla...mislim dal bi imalo koristi da joj banes samo gore na vrata u ordinaciju i da kazes da ne izlazis dok ne dobijes odgovore na svoja pitanja.
    Ma ja bi se zalila na nju...digla bi frku samo takvu.
    Pa kakva je to zena....pa kakav ti to covjek moras biti da kazes nekome takve stvari. Strasno!!!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •