Filos? jel to skoro kupovao?
i kolko mu treba da to sredi cca, naravno riječ je o kvartu gdi si i ti nekad stanovala u N.Z.
Filos? jel to skoro kupovao?
i kolko mu treba da to sredi cca, naravno riječ je o kvartu gdi si i ti nekad stanovala u N.Z.
Ne znam ime, doslovce prva ljekarna do koje dođeš kad od Trešnjevačkog placa kreneš prema remizi, na istoj strani ulice gdje je i plac.
* * *
Dok sam ja stanovala u N. Zagrebu nisam znala za Bumortin i ne znam da li ga je bilo. Kad sam se tamo uselila 1995, zvala sam profesionalce da mi pošpricaju (imali su neko prirodno sredstvo na bazi buhača - još je dva dana nakon špricanja bilo teturavih primjeraka, ali brzo je to otišlo)
Kod moje svekrve Bumortin je dao rezultate isto u roku 2-3 dana. To su žute valjkaste "pogače" promjera 1 cm i visine 1 cm (izgleda kao da je od prirodnog voska) i to ostaviš na ključnim mjestima oko sudopera i cijevi za toplu vodu u stanu. Poslije toga žohara više nema.
Naravno, preduvjet da ih ne bude je da se hrana i prljavo suđe rješava odmah.
Isto, ako imaš linoleum ili topli pod, bit će ih teško riješiti jer oni ispod naprave gnijezda, ufff...Pločice su bolje.
Posljednje uređivanje od Peterlin : 03.08.2018. at 08:26