Pokazuje rezultate 1 do 50 od 100

Tema: U POMOĆ - žohari!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Filos? jel to skoro kupovao?
    i kolko mu treba da to sredi cca, naravno riječ je o kvartu gdi si i ti nekad stanovala u N.Z.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    Filos? jel to skoro kupovao?
    i kolko mu treba da to sredi cca, naravno riječ je o kvartu gdi si i ti nekad stanovala u N.Z.
    Ne znam ime, doslovce prva ljekarna do koje dođeš kad od Trešnjevačkog placa kreneš prema remizi, na istoj strani ulice gdje je i plac.

* * *
    Dok sam ja stanovala u N. Zagrebu nisam znala za Bumortin i ne znam da li ga je bilo. Kad sam se tamo uselila 1995, zvala sam profesionalce da mi pošpricaju (imali su neko prirodno sredstvo na bazi buhača - još je dva dana nakon špricanja bilo teturavih primjeraka, ali brzo je to otišlo)

Kod moje svekrve Bumortin je dao rezultate isto u roku 2-3 dana. To su žute valjkaste "pogače" promjera 1 cm i visine 1 cm (izgleda kao da je od prirodnog voska) i to ostaviš na ključnim mjestima oko sudopera i cijevi za toplu vodu u stanu. Poslije toga žohara više nema.

Naravno, preduvjet da ih ne bude je da se hrana i prljavo suđe rješava odmah.

Isto, ako imaš linoleum ili topli pod, bit će ih teško riješiti jer oni ispod naprave gnijezda, ufff...Pločice su bolje.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 03.08.2018. at 08:26

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •