Pokazuje rezultate 1 do 50 od 53

Tema: glupost, al' da pitam

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj ninochka prvotno napisa Vidi poruku
    ne, kasnije su mi rekli da uopće ne kupuju na ebayu/wishu, niti znaju kako to funkionira, niti im se da s tim zaebavat.. i nisu jedini, čula sam od masu ljudi da im je do strano
    ak je strano ne znači da su nepismeni

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    ak je strano ne znači da su nepismeni
    znači baš to što sam rekla, i nimalo pogrdno. informatička nespismenost je nepoznavanja osnovih radnji na računalu. ljudi koji ne koriste internet su upravo to

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj ninochka prvotno napisa Vidi poruku
    znači baš to što sam rekla, i nimalo pogrdno. informatička nespismenost je nepoznavanja osnovih radnji na računalu. ljudi koji ne koriste internet su upravo to
    Slažem se, ali otišli smo malo offt...

MM i ja nismo eksperti, ali ni informatički nepismeni. Ni on ni ja ne volimo baš online kupovine jer je tu lako izgubiti kontrolu i pojam vrijednosti (osim Amazona i još nekih knjiga ne mogu se sjetiti da sam nešto online naručivala) tako da razumijem roditelje koji ne da to ne znaju, nego kod svoje djece namjerno ne žele poticati taj način kupovanja. Klinci moraju naučiti prvo raspolagati novcem u fizičkom obliku, pa onda slijedi kartica i tek nakon toga online kupovina. Moji su tek sad dorasli do toga (zadnje dvije godine kupili su online samo bon za mobitel) ali sad već govore koje dijelove računala planiraju naručiti. U redu - sad je vrijeme... ali isto najprije uz nadzor.

Da se vratim na prvi post - za tuđe dijete bih to napravila, ali samo ako bi se njegovi roditelji suglasili da može.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •