Pokazuje rezultate 1 do 50 od 205

Tema: Ljetni dječji kampovi

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2018

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Imam 2 pitanja, možda su glupa, ali ovako: koliko je dijete staro ibda li je sa sobom nosilo neki probiotik? Za djecu ispod 12 godina ja bih odjurila po njih na sam spomen proljeva, a stariji koji mogu bolje procijeniti kako se osjećaju dobili bi upute što učiniti. Moji su sinovi gotovo svakog ljeta u kampovima još od vrtića i tamo nema liječnika. Moj mlađi je astmatičar i alergičar, ali svejedno je uredno išao, s bratom ili sam. Uvijek su nosili onaj papir o bolestima i lijekovima. Ali znali su i što od kućne ljekarne imaju sa sobom, čemu služi i kako se uzima.Crijevne viroze ljeti nisu rijetkost, toplina +lošiji higijenski uvjeti su raj za to. I ove godine je mlađi rekao da je bilo proljeva, a njega je uhvatila samo grlobolja. Da je imao 10 godina, a ne 17, odjurilabih po njega na sam spomen bilo kakvih zdravstvenih teškoća.

Tako da ste dobro učinili što ste otišli po dijete, ali da znate za drugi put - u kampovima liječnika u pravilunema, ali ima drugih odraslih osoba, a ima i mobitel od organizatora, pa ih možete potaknuti da provjere kako je dijete ako se loše osjeća i tražiti da ga odvedu liječniku.
    Znam da u kampu nema liječnika i upravo je problem što organizator nije reagirao ispravno nakon što smo 3x zvali hitan broj koji je sam organizator ostavio u slučaju potrebe i nakon što ih je i dijete samo obavijestilo. Jedino što je dobio jest šalica čaja, a nakon toga nitko nije provjeravao što mu je. Ne mislite valjda da bi 12-godišnje dijete nosilo lijekove za sve moguće situacije i samo se liječilo, tj, što bi više trebalo napraviti?! Napominjem roditeljima da vozač Euroclub d.o.o. ili Activo dovozi i odvozi djecu iz Šibenika u jednom cugu, tj, jednu grupu istovari u Zagrebu, drugu utovari, pa takav umoran nazad u Šibenik. Jel i to normalno? Uglavnom, ja im svoje dijete više nikad neću povjeriti.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj danko2000 prvotno napisa Vidi poruku
    Znam da u kampu nema liječnika i upravo je problem što organizator nije reagirao ispravno nakon što smo 3x zvali hitan broj koji je sam organizator ostavio u slučaju potrebe i nakon što ih je i dijete samo obavijestilo. Jedino što je dobio jest šalica čaja, a nakon toga nitko nije provjeravao što mu je. Ne mislite valjda da bi 12-godišnje dijete nosilo lijekove za sve moguće situacije i samo se liječilo, tj, što bi više trebalo napraviti?! Napominjem roditeljima da vozač Euroclub d.o.o. ili Activo dovozi i odvozi djecu iz Šibenika u jednom cugu, tj, jednu grupu istovari u Zagrebu, drugu utovari, pa takav umoran nazad u Šibenik. Jel i to normalno? Uglavnom, ja im svoje dijete više nikad neću povjeriti.
    Dijete u višim razredima osnovne škole i te kako treba znati koristiti neke lijekove. Probiotik je tu među prvima. Ali ja možda nisam objektivna jer moj mlađi sin je morao u jako ranoj dobi naučiti koristiti svoje lijekove. A uzimanje tekućine je isto nešto što 12-godisnjak treba znati. Isto kao što treba znati plivati. Bez toga djeci nije mjesto u kampu. Pa valjda u toj dobi zna što doma jede i pije kad ima crijevnu virozu. Ili ste odmah trebali otići po njega.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •