Pokazuje rezultate 1 do 50 od 7436

Tema: Potpomognuta u ČEŠKOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    makajica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Podrav,

preko HZZOa se dobije refundacija tr. liječenja u Pragu 1000 EUR. Moras se obratiti u bolnicu kod MPO liječnika da dobiješ popis koje sve nalaze trebaš napraviti i onda ti MPO liječnik napiše zahtijev za liječenje u ino zajedno sa svim nalazima.
    Za sve ostalo, slobodno se javi u inbox...
    Sretno !

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Citiraj makajica prvotno napisa Vidi poruku
    Podrav,

preko HZZOa se dobije refundacija tr. liječenja u Pragu 1000 EUR. Moras se obratiti u bolnicu kod MPO liječnika da dobiješ popis koje sve nalaze trebaš napraviti i onda ti MPO liječnik napiše zahtijev za liječenje u ino zajedno sa svim nalazima.
    Za sve ostalo, slobodno se javi u inbox...
    Sretno !
    Imam pitanje, suprug i ja smo se odlučili da nećemo koristiti tih 1000 eura. Pokušala sam, ali su me onda tražili dodatne pretrage koje nitko do tad nije ni spomenuo, kod njih to nisam mogla odmah napraviti, a privatno bi platila minimalno 1 500 kuna i nakraju sam odustala. Ali me zanima dobila sam popis lijekova za stimulaciju, imam li pravo što od toga dobiti na recept kod socijalnog ginekologa?

Gonal F od 900 IU 2X
    Orgalutran 0,25 mg/0,5 ml 4x
    Ovitrelle 0,5ml/250 1x

Tablete:
    4. Prednison (prednisolonum) 5 mg 1x
    5. Acidum folicum 1x
    Estrofem/Progynova 2 mg i posle i Utrogestan 100 mg.

Datum pristupanja
    Feb 2018

Početno

Estrofem/Progynova 2 mg i posle i Utrogestan 100 mg. DA,JA SAM IH DOBILA, A ZA OSTALO NE ZNAM,MISLIM DA NE.

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Citiraj alati prvotno napisa Vidi poruku
    Estrofem/Progynova 2 mg i posle i Utrogestan 100 mg. DA,JA SAM IH DOBILA, A ZA OSTALO NE ZNAM,MISLIM DA NE.
    Znači za to mogu dobiti recept? Mislim da sam negdje pročitala da i folnu kiselinu možemo dobiti na recept.

Datum pristupanja
    Sep 2017

Početno

Citiraj Tina1979 prvotno napisa Vidi poruku
    Znači za to mogu dobiti recept? Mislim da sam negdje pročitala da i folnu kiselinu možemo dobiti na recept.
    Tina da to sve mozes dobiti na recept kod soc.gina i isto tako i folnu kiselinu odnosno Folacin od 5mg.

Za ostale lijekove za stimulaciju ti je najjeftinija ljekarna Filipovic u Zagorskoj ulici.
    A ako placas u gotovini onda je jos dodatno popust.
    Znaci za Gonal i ostalo to sto trebas.

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Citiraj Libra prvotno napisa Vidi poruku
    Tina da to sve mozes dobiti na recept kod soc.gina i isto tako i folnu kiselinu odnosno Folacin od 5mg.

Za ostale lijekove za stimulaciju ti je najjeftinija ljekarna Filipovic u Zagorskoj ulici.
    A ako placas u gotovini onda je jos dodatno popust.
    Znaci za Gonal i ostalo to sto trebas.
    Hvala na informaciji. Danas sam malo gledala za te hormone po netu i svigdje piše da se izdaje na recept. Znači li to da i za to moram uzeti recept kod ginekologa ili samo doćem s onim što sam dobila iz Praga?

Datum pristupanja
    Apr 2018

Početno

Citiraj Tina1979 prvotno napisa Vidi poruku
    Imam pitanje, suprug i ja smo se odlučili da nećemo koristiti tih 1000 eura. Pokušala sam, ali su me onda tražili dodatne pretrage koje nitko do tad nije ni spomenuo, kod njih to nisam mogla odmah napraviti, a privatno bi platila minimalno 1 500 kuna i nakraju sam odustala. Ali me zanima dobila sam popis lijekova za stimulaciju, imam li pravo što od toga dobiti na recept kod socijalnog ginekologa?

Gonal F od 900 IU 2X
    Orgalutran 0,25 mg/0,5 ml 4x
    Ovitrelle 0,5ml/250 1x

Tablete:
    4. Prednison (prednisolonum) 5 mg 1x
    5. Acidum folicum 1x
    Estrofem/Progynova 2 mg i posle i Utrogestan 100 mg.
    Sve tablete možeš dobiti od soc. gina. Meni je moja sve dala: prednison (decortine je ekvivalent), folnu, estrofem i utrogestan.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •