Pokazuje rezultate 1 do 50 od 147

Tema: Duuuga kosa

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ne mislim da starijim ženama ne prilici ili ne pristaje duga kosa.Ali im se čudim da im se da nju prati, rascesljavati, sušiti, većini i farbati.... Moj ideal bi bio kosa od 2cm (tako se moja mama bas ošišala, no ona ima sreću da ni s 65 nije sijeda), ali kad mi ne stoji, šmrc, imam neko bucmasto okruglo lice, znam da bi mi loše stajalo. A sanjarim kako na frizuru zajedno s pranjem i sušenjem trošim ravno 5 min dnevno
    Posljednje uređivanje od sillyme : 17.09.2018. at 09:38

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Ne mislim da starijim ženama ne prilici ili ne pristaje duga kosa.Ali im se čudim da im se da nju prati, rascesljavati, sušiti, većini i farbati.... Moj ideal bi bio kosa od 2cm (tako se moja mama bas ošišala, no ona ima sreću da ni s 65 nije sijeda), ali kad mi ne stoji, šmrc, imam neko bucmasto okruglo lice, znam da bi mi loše stajalo. A sanjarim kako na frizuru zajedno s pranjem i sušenjem trošim ravno 5 min dnevno
    Ja sam iz te vreće - mogu napraviti frizuru za 5 minuta zajedno s pranjem i sušenjem. Kratka dječačka frizura, oko ušiju i vrat triman mašinicom, kosa mrvicu prirodno valovita, sad je već prosijeda ali milosrdno - kao da imam pramenove, tako da mi ne pada na pamet kvariti to farbanjem... Žličica gela je dovoljna da to maaalo učvrsti i kraj priče.

Jedini je problem to što je ta frizura uvijek ista - za svaki dan i za svečane prilike, uvijek uvijek ista. Šišanje svakih 6 tjedana (bolje je kad uspijem svaka 4 tjedna - tako ide ljeti, ali obično ne stignem redovito)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •