Pokazuje rezultate 1 do 40 od 40

Tema: Prehrana u višim razredima OŠ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

lola, pitala sam D., nije potrebno najaviti se, nego samo doći u blagovaonicu u doba ručka. Ako te zanima, javim ti na pp koja je škola, pa ako želiš, kontaktiraj ih i pitaj kako oni to

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    lola, pitala sam D., nije potrebno najaviti se, nego samo doći u blagovaonicu u doba ručka. Ako te zanima, javim ti na pp koja je škola, pa ako želiš, kontaktiraj ih i pitaj kako oni to
    Ej, Vertex, hvala ti puno...

Mislim, trenutno mi se ikakav ručak u našoj školi čini miljama daleko, a ovo vaše mi zvuči super (kao u menzi)...

Tako da pls. pošalji ako mi zatrebaju argumenti da imam...

Hvala!!!
    Posljednje uređivanje od lola_34 : 18.09.2018. at 16:11

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Mislim da je glavni problem ovdje zabrana zapošljavanja nenastavnog osoblja. Vjerojatno kuharica koja je već zaposlena može pripremiti određeni broj obroka, a za kuhanje većeg broja bi trebali zaposliti još jednu osobu, a to ministarstvo neće odobriti.

Evo slično: https://www.24sata.hr/tech/djeci-u-s...uharice-590779

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Jedna

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Jedna
    Da, kod nas je bila jedna kuharica. To je ista škola u kojoj sad Mojca ima prvašicu. Ima dva do iznimno tri razreda u generaciji. I mi smo se borili da se zaposli kuharica (zato su i govorili da nemaju kapaciteta, ne samo zbog prostora koji godinama nije zadovoljavao sanitarne uvjete, ali to su riješili). Ne znam kako je sada jer prošlo je nekoliko godina i nemam friške informacije, ali u vrijeme dok su moja djeca išla tamo, izborili su se za još jednu servirku koja je istovremeno bila i pomoćno kuhinjsko osoblje.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Da, kod nas je bila jedna kuharica. To je ista škola u kojoj sad Mojca ima prvašicu. Ima dva do iznimno tri razreda u generaciji.
    to je stvarno mala škola, naša ima po pet razrednih odjeljenja i to u svih osam razreda.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
    naša ima po pet razrednih odjeljenja i to u svih osam razreda.
    Ajme, vaša je fakat velika škola...

Jel' ima organiziranog ručka za sve?

Kod nas sve po četiri odjeljenja, jedino sad u prvim i drugim po šest (do 'F')...

Zato i uvode međusmjenu (a nedostaje prostora da svi skupa 'stanu' u školu odjednom)...

Nisam nikada razmišljala koliko kuharica ima naša škola, ali ako školi 'dopuštaju' ili je 'tjeraju' da upiše toliko djece, onda bi im valjda trebali 'odobriti' još dodatnog osoblja...
    Posljednje uređivanje od lola_34 : 19.09.2018. at 16:36

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •