lola, pitala sam D., nije potrebno najaviti se, nego samo doći u blagovaonicu u doba ručka. Ako te zanima, javim ti na pp koja je škola, pa ako želiš, kontaktiraj ih i pitaj kako oni to![]()
lola, pitala sam D., nije potrebno najaviti se, nego samo doći u blagovaonicu u doba ručka. Ako te zanima, javim ti na pp koja je škola, pa ako želiš, kontaktiraj ih i pitaj kako oni to![]()
Mislim da je glavni problem ovdje zabrana zapošljavanja nenastavnog osoblja. Vjerojatno kuharica koja je već zaposlena može pripremiti određeni broj obroka, a za kuhanje većeg broja bi trebali zaposliti još jednu osobu, a to ministarstvo neće odobriti.
Evo slično: https://www.24sata.hr/tech/djeci-u-s...uharice-590779
Da, kod nas je bila jedna kuharica. To je ista škola u kojoj sad Mojca ima prvašicu. Ima dva do iznimno tri razreda u generaciji. I mi smo se borili da se zaposli kuharica (zato su i govorili da nemaju kapaciteta, ne samo zbog prostora koji godinama nije zadovoljavao sanitarne uvjete, ali to su riješili). Ne znam kako je sada jer prošlo je nekoliko godina i nemam friške informacije, ali u vrijeme dok su moja djeca išla tamo, izborili su se za još jednu servirku koja je istovremeno bila i pomoćno kuhinjsko osoblje.
Ajme, vaša je fakat velika škola...
Jel' ima organiziranog ručka za sve?
Kod nas sve po četiri odjeljenja, jedino sad u prvim i drugim po šest(do 'F')...
Zato i uvode međusmjenu (a nedostaje prostora da svi skupa 'stanu' u školu odjednom)...
Nisam nikada razmišljala koliko kuharica ima naša škola, ali ako školi 'dopuštaju' ili je 'tjeraju' da upiše toliko djece, onda bi im valjda trebali 'odobriti' još dodatnog osoblja...
Posljednje uređivanje od lola_34 : 19.09.2018. at 16:36