Pokazuje rezultate 1 do 50 od 301

Tema: Džeparac

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

A ja valjda volim gladovanje u edukativne svrhe. I zato ujutro pripremim kraljevski dorucak za sest ljudi, a djeca mi moraju znali, ne znali, htjeli, ne htjeli rezat, posluzivat bestek i pokupit stol. I raduje me gotovo kao tanci kad u 6:45 kucom zamirisi dvadesetak palacinki ili 12 jaja.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj casa prvotno napisa Vidi poruku
    I raduje me gotovo kao tanci kad u 6:45 kucom zamirisi dvadesetak palacinki ili 12 jaja.
    ja bi da proglasimo tebe i tanči za majke ovog topica!

ok, zezam malo, ali svega ti, svaka ti čast. no, dok ste vi varile sendviče i palačinke ja sam već putovala na posao :radi_u_rudniku:

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    ja bi da proglasimo tebe i tanči za majke ovog topica!

ok, zezam malo, ali svega ti, svaka ti čast. no, dok ste vi varile sendviče i palačinke ja sam već putovala na posao :radi_u_rudniku:
    Sendvić radim u 5,30- 5,45.
    U 6,45 se naveliko vojzim na posel.
    I gle čuda, i moje dijete ujutro doručkuje prije nego krene na bus, ali ne palačinke ili jaja.
    Ona jede musle.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj casa prvotno napisa Vidi poruku
    A ja valjda volim gladovanje u edukativne svrhe. I zato ujutro pripremim kraljevski dorucak za sest ljudi, a djeca mi moraju znali, ne znali, htjeli, ne htjeli rezat, posluzivat bestek i pokupit stol. I raduje me gotovo kao tanci kad u 6:45 kucom zamirisi dvadesetak palacinki ili 12 jaja.
    Pa za veći broj ljudi je lakše i pametnije pripremiti kraljevski doručak, jer ne traje puno dulje kad pržiš 2 jaja ili 12 jaja... Bome, kod nas je to češće zimi (palačinke, bazlamača, pogačice) ali rijetko kad ih radim ujutro. Češće ostanu od večere, pa se ujutro griju. Zobenu kašu s jabukom znam kuhati ujutro za mlađeg sina i sebe, a on sam radi frape s proteinskim prahom, ali u 3/4 slučajeva doručak je kruh+nešto.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

... ali tada je ona već daleko od kuće, 500 metara pred školom.. pa usput mrkne kukuruzni trokut sa sirom iz mlinara.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •