Pokazuje rezultate 1 do 50 od 599

Tema: Uši (u kosi)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

kad sam prije dvije godine od djeteta pokupila uši sam se samoizliječila s regeneratorom i višesatnim iščešljavanjem. Imam dugu izrazito gustu i izrazito kovrdžavu kosu, noćna mora svake frizerke. Znači prvi dan sam oprala sa šamponom protiv ušiju, prema uputama i nakon toga stavila regenerator obilno i komad po komad kose iščešljavala s onim gustim češljićem. Nakon dva dana ponovila ovo s regeneratorom, i još jednom prije idućeg pranja sa šamponom protiv ušiju (mislim da je nakon 8 dana)
    Nakon drugog pranja šamponom mislim da više nijedna nije ostala.

silkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    kad sam prije dvije godine od djeteta pokupila uši sam se samoizliječila s regeneratorom i višesatnim iščešljavanjem. Imam dugu izrazito gustu i izrazito kovrdžavu kosu, noćna mora svake frizerke. Znači prvi dan sam oprala sa šamponom protiv ušiju, prema uputama i nakon toga stavila regenerator obilno i komad po komad kose iščešljavala s onim gustim češljićem. Nakon dva dana ponovila ovo s regeneratorom, i još jednom prije idućeg pranja sa šamponom protiv ušiju (mislim da je nakon 8 dana)
    Nakon drugog pranja šamponom mislim da više nijedna nije ostala.
    Ovako sam i ja .
    Prvo šampon protiv ušiju,a onda regenerator.Stvarno ih skida.Nakon 2 dana ponovo regenerator.Pa ponovo nakon 2 dana.Između sam djeci prebirala po glavi.Meni nije imao ko .Odnosno,muž nije vidio ništa(čak ni kad sam ih imala).I riješili smo se.Posteljinu smo mjenjali nakon "terapije".S plišancima nisam radila ništa.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •