Pokazuje rezultate 1 do 50 od 139

Tema: Prve lekcije o neiskrenosti

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Da, luđaka ima, ali s njima ionako ne možeš ništa. Zapravo možeš pokušati razgovarati, pa s nadređenim pismenim putem, voditi bilješke i kad dijete napusti školu, natovariti inspekciju i nadzor. Srećom još uvijek je puno profesionalnih i korektnih učitelja.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Sigurno da ima i profesionalnih i korektnih učitelja, samo kod njih obično nema ni puno potrebe za čestim razgovorima, jer se oni i sami trude oko odnosa i atmosfere u razredu, a nije baš tako teško uočiti odnose u razredu kad si sa istom decom nekoliko sati dnevno.
    A opet, ni najkorektniji učitelj (kod moje starije je relativno korektna učiteljica) ne može da ispliva uvek ako je politika škole "tolerancija nasilja", kao kod nas.
    Tako da, čim je u razredu atmosfera loša a dete i roditelji imaju stalno neku potrebu da razgovaraju sa učiteljem, meni je to signal da sa učiteljevom korektnošću nije baš sve najidealnije. I da će se i roditelji i dete siti narazgovarati sa učiteljem 4 godine a odahnuti pete...

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Da, luđaka ima, ali s njima ionako ne možeš ništa. Zapravo možeš pokušati razgovarati, pa s nadređenim pismenim putem, voditi bilješke i kad dijete napusti školu, natovariti inspekciju i nadzor. Srećom još uvijek je puno profesionalnih i korektnih učitelja.

Vidiš, ja sam toliko luda, da sam spremna inspekciju zvati ODMAH, a ne kada mi dijete napusti školu.
    Naravno, ne na prvu, dat ću sve od sebe da do toga ne dođe, ali ne naiđem li na suradnju, bez problema promijenim metodu rješavanja problema.

Nadam se da u ovom slučaju do toga neće doći, jer naša učiteljica je krasna.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •