Pokazuje rezultate 1 do 50 od 72

Tema: Liječnička potvrda za upis na fakultete

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Drago mi je, Tanči.ima smisla što su rekli u referadi,bila bi to čista diskriminacija da je suprotno.
    I moja kćer ima /imala je/ strabizam koji je gore netko spomenuo, pred skolu je cak isla na operaciju i danas je sve ok uz naocale. Ne bih mogla zamisliti da bi to bila prepreka za daljnje skolovanje. Dobro,pilot bas nece biti ☺

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj andream prvotno napisa Vidi poruku
    Drago mi je, Tanči.ima smisla što su rekli u referadi,bila bi to čista diskriminacija da je suprotno.
    I moja kćer ima /imala je/ strabizam koji je gore netko spomenuo, pred skolu je cak isla na operaciju i danas je sve ok uz naocale. Ne bih mogla zamisliti da bi to bila prepreka za daljnje skolovanje. Dobro,pilot bas nece biti ☺
    Pa upravo zbog iste stvari mom starijem obiteljska liječnica (doduše na zamjeni) nije htjela dati potvrdu za liječnički u ordinaciji medicine rada, nego mora na pregled, ali tako mu redovna kontrola dolazi u veljači, pa nije nikakav problem to obaviti koji mjesec ranije. Ali ne vidim razloga zašto bi to bila prepreka za školovanje i isto - pilot baš neće biti, a i nadam se da sam ga uspjela odgovoriti od upisa na ADU (snimanje, montaža).

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj andream prvotno napisa Vidi poruku
    Ni moja nemre bit pilot ili profesionalni vozač.
    Ne smije više ni roniti, iako joj je to veeelika ljubav.
    Ali da nemre studirati?!?
    Ma kajgot.
    Moja sestrična ima -16 dioptriju i završila je medicinu bez problema.
    Tako da...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •