Pokazuje rezultate 1 do 50 od 565

Tema: Visi razredi (5.-8.) - da li radite s djecom?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Baš tako Čoksa.
    Moja ima takvih problema s engleskim. Sve je super i sve je za pet, al primjena naučenog šteka. Jer profa traži koliko traži.
    A ja mislim da engleski mora znati puno bolje nego sto zna. Iako ima same petice.
    Pa ili škola stranih jezika ili mater i ćaća. A mi smo značajno jeftiniji.
    moj je ovo ljeto otkrio knjige na engleskom. osim sto je progutao 2 knjige od >300 stranica u kolovozu, profitirao je i u engleskom

a sto se tice treninga od par sati - plivaci kad udu u selekciju imaju 6x tjedno trening od 2-3 sata dnevno. pa ili to ili ne pliva. i nije plivanje jedino takvo. svako imalo ozbiljnije bavljenje sportom zahtijeva odricanje. ali ako dijete to voli i skola ne pati... neka ide
    isto tako i glazbena - 2x instrument, 2x solfeggio, zbor - to su samo vanhske obaveze. a doma svakodnevno vjezbanje od pola sata do sat.
    i koliko vidim kod mojeg, kad ima slobodno popodne zuji i nis ne stigne. kad ima vremena na knap sve stigne i sve odradi predobro.
    tako da potpisujem cvijetu, a i govorim iz vlastitog iskustva - ukidanje obaveza ostavlja vise vremena za dangubljenje

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    tako da potpisujem cvijetu, a i govorim iz vlastitog iskustva - ukidanje obaveza ostavlja vise vremena za dangubljenje
    Potpisujem i ja obje. I da pojasnim - dangubljenje je ok kad je kreativno, ili makar neka samo bleji u zid i razmišlja o smislu života. Ali dangubljenje na elektronici (mobitel/kompjutor/tablet), igrajući zatupljujuće igrice (čak ni to ne bira da je nešto malo zahtjevnije), to ne podržavam ni najmanje.
    Lako je s neadiktivnom djecom, ovaj moj se zalijepi za svaki ekran koji vidi u prolazu, čak i kad idemo na sladoled u gradu, zagleda se u one glupave ekrane u Milleniumu

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Potpisujem i ja obje. I da pojasnim - dangubljenje je ok kad je kreativno, ili makar neka samo bleji u zid i razmišlja o smislu života. Ali dangubljenje na elektronici (mobitel/kompjutor/tablet), igrajući zatupljujuće igrice (čak ni to ne bira da je nešto malo zahtjevnije), to ne podržavam ni najmanje.
    Lako je s neadiktivnom djecom, ovaj moj se zalijepi za svaki ekran koji vidi u prolazu, čak i kad idemo na sladoled u gradu, zagleda se u one glupave ekrane u Milleniumu
    fascinira me t amož zaljepljivanja u prolazu. Naprimjer ja gledam neku seriju/film i on u prolazu stane i gleda, niti zna šta gledam niti ima vreman to odgledati do kraja ali gleda.
    Istina za rasporede, što gušći raspored to su efikasniji.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    joj da. u stanju je blejat u bilo sto. samo da je ekran

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

I moj ima taj ovisnicki potencijal prema ekranima.
    Mogao bi danima biti za ekranom da ga ne kontroliram.
    Pozitivno je sto je usavrsio engleski i stvarno ga odrađuje lijevom nogom i evo danas me obavijestio da ide na natjecanje iz informatike.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •