Pokazuje rezultate 1 do 50 od 649

Tema: cipele - imate li omiljenu(čitaj udobnu) marku

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Hogl je za babe, ovakve kakva sam ja. Isto i Ara i Rieker i Creator (moje omiljene marke).
    He-he, po izboru cipela sam i ja baba pa mi pašu ovakve preporuke.
    Uglavnom nosim Aru, jest da su skupe, ali lovim im sniženja. Problem je kad u Ari nema modela koji mi se sviđa, ne znam gdje da tražim dalje.
    Imam jaki platfus i noga mi se voli izvrnuti u hodu (čudi me da još nisam uganula gležanj), tako da u obzir dolaze samo niske cipele bez pete, i to sa žnirancima da se noga može jako stegnuti. Rieker sam svojedobno gledala pa nisam našla ništa prikladno (doduše, to je bilo prije sto godina), a na Creator ću baš obratiti pažnju.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Uglavnom nosim Aru, jest da su skupe, ali lovim im sniženja. Problem je kad u Ari nema modela koji mi se sviđa, ne znam gdje da tražim dalje.
    Imam jaki platfus i noga mi se voli izvrnuti u hodu (čudi me da još nisam uganula gležanj), tako da u obzir dolaze samo niske cipele bez pete, i to sa žnirancima da se noga može jako stegnuti. Rieker sam svojedobno gledala pa nisam našla ništa prikladno (doduše, to je bilo prije sto godina), a na Creator ću baš obratiti pažnju.
    Obrati pažnju na LEGERO.

Creator imitira Camper, i imaju ravne džonove, tako da je to totalno neudobno za hodanje.

Legero nažalost ima jako slab izbor u Nami, valjd aih nitko ne kupuje.

Ara mi je OK, premda baš ne tako udobna kao Legero. Rieker - ah ne znam, uglavnom mi se ne sviđaju. Sad baš imam jedne na sebi, kupila sam ih naravno u Nami i to zato što su bile na sniženju.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ja obično ARA cipele kupujem u trgovini u Maksimirskoj. Ima još jedna u Jurišićevoj.

Znalo je biti ARA cipela u Masarykovoj, ne mogu se sad sjetiti kako se zove trgovina...

Riekerovih cipela zna biti u CCC, pa u Nami (podrum) i na drugim mjestima.

Creator su portugalske cipele, ravne - obožavam ravne, imam tri para iz CC1 East. Uvijek vrebam Crni petak ili slične popuste, pa ih platim kojih 100 kn manje...
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 17.10.2018. at 13:39

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Ja obično ARA cipele kupujem u trgovini u Maksimirskoj. Ima još jedna u Jurišićevoj.

Znalo je biti ARA cipela u Masarykovoj, ne mogu se sad sjetiti kako se zove trgovina...
    Znam za te, meni je bliža ona u Jurišićevoj, a ima i jedan dućan u Ilici blizu Britanca koji drži Ara cipele (ne znam sad točno je li Arin dućan ili se nekako drugačije zove).

Znači, isplati mi se zaviriti i u Namu svašta kupujem ondje, ali cipele baš i nisam dosad tražila.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Znam za te, meni je bliža ona u Jurišićevoj, a ima i jedan dućan u Ilici blizu Britanca koji drži Ara cipele (ne znam sad točno je li Arin dućan ili se nekako drugačije zove).

Znači, isplati mi se zaviriti i u Namu svašta kupujem ondje, ali cipele baš i nisam dosad tražila.
    Nama je problematična - nikad ne znaš što se tamo može naći. Tamo idem jer mi je blizu (Kvatrić) i znala sam naći tih bapskih cipela vrsta raznih. Zadnje sam kupila Remonte sandale baš u podrumu Name (jako su slične Riekerovim modelima).

Rieker cipele još ima trgovina INA DAR kod trešnjevačkog placa. Oni su znali čak i muške Riekerove cipele imati. Ima još lokacija - Tržni centar Savica, Trnje (Lastovska).

Kolegica kaže da ima ARA cipela u shopping centru u Prečkom, ali ja tamo nisam bila otkad sam se udala jer mi je jako izvan ruke.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •