Pokazuje rezultate 1 do 33 od 33

Tema: Otvoreno - 15.10.2018.g.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Nisam gledala tu emisiju, nikada ne gledam. No, vidjela sam komentare na internetu. I već par dana tražim temu po Rodi
    Nadam se da će netko napisati što su to pričali liječnici, jer su komentari nekih žena poprilično, za moj pojam, preuveličani.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam gledala tu emisiju, nikada ne gledam. No, vidjela sam komentare na internetu. I već par dana tražim temu po Rodi
    Nadam se da će netko napisati što su to pričali liječnici, jer su komentari nekih žena poprilično, za moj pojam, preuveličani.
    Beti naravno da u komentarima ima sve i svasta, ali mi je zbilja smijesno da sad na neki nacin opet trazis komentare necega sto nisi pogledala, pa da imas neki dojam. pogledaj, nije da bas nisi imala susret sa sustavom.

magistra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    To što su liječnici pričali nikako se ne da prepričati. Treba vidjeti i čuti na svoje oči.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •