Pokazuje rezultate 1 do 50 od 84

Tema: Gospođa za kuhanje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Sarma za dupli ručak : kupus domaći s Dolca 2kg 30kn (pakirani iz dućana 18kn), 600g mljev.miješ.mesa 24kn, jaje, luk, panceta, začini, ulje 12kn, tetrapak pelate 4kn, pire s maslacem i mlijekom (za 1.dan obroka) 9kn.
    Sve skupa za 2 dana sarme i 1 dan pirea za 4 osobe = 79kn.
    Za 3 osobe = 60kn (s jeftinijim kupusom 51kn)

Sorry, Mbee, ponijelo me, neću više.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Sarma za dupli ručak : kupus domaći s Dolca 2kg 30kn (pakirani iz dućana 18kn), 600g mljev.miješ.mesa 24kn, jaje, luk, panceta, začini, ulje 12kn, tetrapak pelate 4kn, pire s maslacem i mlijekom (za 1.dan obroka) 9kn.
    Sve skupa za 2 dana sarme i 1 dan pirea za 4 osobe = 79kn.
    Za 3 osobe = 60kn (s jeftinijim kupusom 51kn)

Sorry, Mbee, ponijelo me, neću više.
    Mene je ponijelo prošli tjedan, bila sam na edukaciji i nije me bilo pet dana (zapravo, dolazila sam doma navečer mrtva umorna i dizala se ujutro u 4.45 svaki dan). Kuhanje - nula bodova. Ako netko tako radi stalno ili povremeno i još pomaže djetetu oko učenja (što sam i sama radila svojevremeno, isto kao i ti) bome, dobro bi mi došla takva mogućnost.

Sva sreća, mm se snašao na drugačiji način (imam špajzu punu zimnice, on je kupovao kobase i gotove pohance i slično i prošlo je). Ali da ima situacija kad ti tako nešto treba - ima. Kad sam bila u bolnici tjednima, mm je spao s nogu. Daklem, ljudi često imaju dobre razloge kad traže ovakvu uslugu. Ja volim kuhati, ali brate, nije mi drago da baš svaki put moram... Istina, u subotu je moj mlađi bio dežurni za bolonjez, zna on to povremeno, ali ne mogu ga tražiti da uskače s kuhačom cijeli tjedan. Nema veze... Da sam bliže, ja bih MBee ponudila da samo udvostručim naše količine, ali eto - nisam u kvartu i nisam baš uvijek raspoloživa, pa ne mogu. Najpametniji savjet je bio da potraži nekog iz susjedstva.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Mene je ponijelo prošli tjedan, bila sam na edukaciji i nije me bilo pet dana (zapravo, dolazila sam doma navečer mrtva umorna i dizala se ujutro u 4.45 svaki dan). Kuhanje - nula bodova. Ako netko tako radi stalno ili povremeno i još pomaže djetetu oko učenja (što sam i sama radila svojevremeno, isto kao i ti) bome, dobro bi mi došla takva mogućnost.

Sva sreća, mm se snašao na drugačiji način (imam špajzu punu zimnice, on je kupovao kobase i gotove pohance i slično i prošlo je). Ali da ima situacija kad ti tako nešto treba - ima. Kad sam bila u bolnici tjednima, mm je spao s nogu. Daklem, ljudi često imaju dobre razloge kad traže ovakvu uslugu. Ja volim kuhati, ali brate, nije mi drago da baš svaki put moram... Istina, u subotu je moj mlađi bio dežurni za bolonjez, zna on to povremeno, ali ne mogu ga tražiti da uskače s kuhačom cijeli tjedan. Nema veze... Da sam bliže, ja bih MBee ponudila da samo udvostručim naše količine, ali eto - nisam u kvartu i nisam baš uvijek raspoloživa, pa ne mogu. Najpametniji savjet je bio da potraži nekog iz susjedstva.
    Peterlin oni sigurno dostavljaju do tebe:https://bakincuspajz.com/cuspajzi/
    ako budeš opet trebala pomoć.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Peterlin oni sigurno dostavljaju do tebe:https://bakincuspajz.com/cuspajzi/
    ako budeš opet trebala pomoć.
    Malo smo izvan zone, ali znam za njih - dok je još mužev ujak bio živ, oni su mu dostavljali ručak. Bilo je ok - za starog gospodina taj obrok je obično bio ručak + večera. Dobri su mu bili.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •