-
I ja volim kratiti vrijeme u razgledavanju kolica (na strogom sam mirovanju pa to znaci listanje po netu) 
Prioritet za kolica:
1. non toxic materijali (oeko tex certifikat),
2. funkcionalnost i komoditet,
3. dizajn/estetski dojam
I dok 2. i 3. kriterij lako zadovoljim, 1. je prava muka.
Nuna mixx2019 travel system su mi trenutno najbolje sto sam nasla, ali cu jos vidjeti sto ce biti, jer je pitanje hoce li ih dobavljaci uspjeti dovuci u HR (prevelik mi je trosak kupovina u inozemstvu, online zbog poreza)
Qumes bera 2018 3u1 su mi cjenovno najprihvatljivija te takodjer poprilicno zadovoljavaju uvjete koje trazim, no pokusavam stupiti u kontakt s proizvodjacom da jos provjerim neke standarde pri proizvodnji.
Ekipa, mene razdire zdjelica, kukovi i straznjica. Najgore mi je rano ujutro kad se pokusam okrenuti ili ustati. Bol zna potrajati i koji sat, bude konstantna, ostra... Isto mi je bilo prije tjedan dana i rekao mi je ginekolog da bebica glavicom pritiska donji dio, no fala bogu sve je u redu, cerviks je ok. Popijem normabel jer nakon duzeg trpljenja boli tijelo mi bude u spazmu i onda me uvijek strah za bebicu i protok kisika...
Uzela sam i onaj pojas za nisko nosenje i trenutno mi je najveci benefit to sto me grije (a toplina mi odgovara). Spavam uglavnom na boku, s jastucima medju nogama, podupirem njima i zdjelicu...sve kako mi vec u tom trenutku odgovara...
Uglavnom, ovo je prava muka kad zaboli...jel od vas itko imao takvih problema?
Posljednje uređivanje od marla-s : 02.11.2018. at 11:03
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma