Pokazuje rezultate 1 do 50 od 61

Tema: Lektira "Mali ratni dnevnik"

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Mi smo iz "nabrijane" obitelji, ako to znači biranje bitki kojima se kaže ne ustaštvu, ne nepravdi prema ženama itd. To su i inače teme o kojima mi doma razgovaramo (nepravda, što smatramo vrijednostima u jednom društvu, što ne smatramo vrijednostima itd.), pa će biti prirodno uvrstiti i MRD u "homeschooling" a la građanski odgoj - tipa da shvati da svijet nije homogen, da je čak i ministrica bila protiv knjige. Ja je pokušavam učiti kritičkom stavu, od škole sigurno kupi potrebu da se uklopi i u svemu tome naći će svoje ja. Ako je MRD prvi put da se dotiču neke teme, ići će teže.

Vjerojatno ću joj pustiti i video stand up komičara koji se osvrće na predsjesničino tumačenje ZDS-a kao "tradicionalnog hrv. pozdrava", zbog psovke nije primjereno da ga tu linkam.

Na temu DR-a, ponudit ću joj knjige koje smatram kvalitetnima, čim dođe u tu dob - Ivanu Simić Bodrožić sam ja čitala i super mi je, ali istražit ću sve iz gornjeg linka. Bila je već na Ovčari, vukovarskom groblju i čula nešto, to ćemo ponavljati.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 07.11.2018. at 18:11

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •