-
Mi smo iz "nabrijane" obitelji, ako to znači biranje bitki kojima se kaže ne ustaštvu, ne nepravdi prema ženama itd. To su i inače teme o kojima mi doma razgovaramo (nepravda, što smatramo vrijednostima u jednom društvu, što ne smatramo vrijednostima itd.), pa će biti prirodno uvrstiti i MRD u "homeschooling" a la građanski odgoj - tipa da shvati da svijet nije homogen, da je čak i ministrica bila protiv knjige. Ja je pokušavam učiti kritičkom stavu, od škole sigurno kupi potrebu da se uklopi i u svemu tome naći će svoje ja. Ako je MRD prvi put da se dotiču neke teme, ići će teže.
Vjerojatno ću joj pustiti i video stand up komičara koji se osvrće na predsjesničino tumačenje ZDS-a kao "tradicionalnog hrv. pozdrava", zbog psovke nije primjereno da ga tu linkam.
Na temu DR-a, ponudit ću joj knjige koje smatram kvalitetnima, čim dođe u tu dob - Ivanu Simić Bodrožić sam ja čitala i super mi je, ali istražit ću sve iz gornjeg linka. Bila je već na Ovčari, vukovarskom groblju i čula nešto, to ćemo ponavljati.
Posljednje uređivanje od ina33 : 07.11.2018. at 18:11
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma