Stranica 270 od 310 PrviPrvi ... 170220260268269270271272280 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 13,451 do 13,500 od 15499

Tema: Nakon transfera II

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Na žalost, prije par tjedana je ista situacija bila kod mene i beta je bila u padu. Radilo se o biokemijskoj trudnoći. Baš me to rastužilo, zato bih voljela da je kod tebe ipak drugačija situacija. Držim fige...

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Evo, provjerena beta. Onako kako sam se bojala , u padu je 20.3. Jedva čekam da dođe M. , ovo me stvarno iscrpilo

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Žao mi je

Datum pristupanja
    May 2018

Početno

Citiraj Mamiblue prvotno napisa Vidi poruku
    Evo, provjerena beta. Onako kako sam se bojala , u padu je 20.3. Jedva čekam da dođe M. , ovo me stvarno iscrpilo
    Zao mi je! Drzi se [emoji173]

Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Pitanje.... Netko je negdje pisao da se blastice mogu ponovno zamrznuti. Imam zamrznute 2+1, znači u jednoj slamčici 2 blastice. Mogu li traziti transfer jedne, a druga da se nazad zamrzne?

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Citiraj Minna7 prvotno napisa Vidi poruku
    Pitanje.... Netko je negdje pisao da se blastice mogu ponovno zamrznuti. Imam zamrznute 2+1, znači u jednoj slamčici 2 blastice. Mogu li traziti transfer jedne, a druga da se nazad zamrzne?
    Ovako. Trebate ranije uvijek razgovarati i odluciti zelite li transfer jednog ili dva embrija i jasno reci svoje misljenje lijecniku. Jer, jednom kad se zamrznu u jednoj slamcici, tako se u pravilu vracaju.
    Ja sam imala duplo smrzavanje, no ne iz tih razloga. Prvotno su zamrznuti kao trodnevni, odmrznuti, ostavljeni da se dijele i smrznuti kao blastice.
    Blastice se odmrzavaju prije samog transfera i ostavljaju se par sati da se vidi jesu li uopce zive, zatim se vracaju. Ukoliko bi se odmrzavale pa zamrzavale, mozda bi se prosao i onaj rok koliko zakonski smiju biti stare. Pa ako te odbiju, moguce da te odbiju zbog toga.
    A uvijek postoji sansa i da ne prezive smrzavanje pa odmrzavanje.

Pitaj njih u klinici u kojoj si, oni ce ti znati najbolje reci.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Minna7 prvotno napisa Vidi poruku
    Inesz je pisala o tome. Javit ce se sigurno kad vidi. Koliko mi je ostalo u sjecanju da moze!

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

http://forum.roda.hr/threads/83319-M...t=#post3069058

Evo ovdje post #378 od Inesz sto je lijepo objasnila.

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Hvala na ispravku LaraLana!
    Posljednje uređivanje od Sybila : 29.10.2018. at 22:37

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Puno, puno hvala, logično mi je to što kaže Inesz!. Zanima me u praxi, da li dr tako i rade ima li netko konkretno da su mu tako napravili ili mozda odbili? Moji smrzlići su u kbc Rijeka, ako ima tko iz Ri nek se javi

Datum pristupanja
    Sep 2018

Početno

Pozdrav cure, meni jučer bio transfer, fet jedne blastociste. Jutros nakon utrogestana par žilica krvi, poslijepodne isto tako nakon utrogestana. Uobičajeno?

Sarah777 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ja sam isto u kbc ri, ali nemamo smrzlica..
    Mi smo sad u fazi cekanja bete, imala sam transfer u subotu; na 3.dan.

Datum pristupanja
    Sep 2017

Početno

Citiraj pinky pie prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav cure, meni jučer bio transfer, fet jedne blastociste. Jutros nakon utrogestana par žilica krvi, poslijepodne isto tako nakon utrogestana. Uobičajeno?
    Da, dogadja se. Mozda je zapocela implantacija.
    Cure sretno svima

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Pinky pie, moguće da je implantacija, držimo fige! Suncokret1983 ocisti poruke, full ti je pa ne mogu poslati

Datum pristupanja
    Oct 2017

Početno

Citiraj Sarah777 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam isto u kbc ri, ali nemamo smrzlica..
    Mi smo sad u fazi cekanja bete, imala sam transfer u subotu; na 3.dan.
    Sarah sretno! Jeste zaledili koji embrij?

Datum pristupanja
    Sep 2018

Početno

Hvala cure! Javim razvoj situacije. Koliko nas ima sto cekamo betu?

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Mamiblue prvotno napisa Vidi poruku
    Zao mi je draga...

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Sybila prvotno napisa Vidi poruku
    Ukoliko bi se odmrzavale pa zamrzavale, mozda bi se prosao i onaj rok koliko zakonski smiju biti stare. Pa ako te odbiju, moguce da te odbiju zbog toga.
    A uvijek postoji sansa i da ne prezive smrzavanje pa odmrzavanje.
    Zakonski rok je 6 dana (piše u zakonu o PO).

Sad, ne znam jel se moraju obje baš ful odledit ili je slamčica tako podijeljena da je u svakom odjeljku jedan /čisto sumnjam. Tako da meni ovako laički pada na pamet da bi sr moglo dogoditi da obje po odleđivanju munjevito nastave svoj razvoj, a da ekspandirane blastociste više nisu povoljne za freeze. To bi trebalo baš njih pitat. Embriologa po mogućnosti, čisto zato jer su oni često susretljiviji.
    Posljednje uređivanje od Argente : 03.11.2018. at 12:57

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Sad vidim da si Minna7 u KBC Ri. Oni su jako za SET, pa vjerujem da će ti ga omogućiti ako je ikako moguće. Sretno!

makajica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Postovane, evo da se i ja javim sa pitanjem,
    I ja sam cekaluca sa Ceske stranice...kakva su iskustva sa krvarenjem nakon transfera ? (Jel bilo obilno, koliko dugo je trajalo...)
    Unaprijed hvala !

Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Citiraj makajica prvotno napisa Vidi poruku
    Postovane, evo da se i ja javim sa pitanjem,
    I ja sam cekaluca sa Ceske stranice...kakva su iskustva sa krvarenjem nakon transfera ? (Jel bilo obilno, koliko dugo je trajalo...)
    Unaprijed hvala !
    Makajica jel mislis na implantacijsko? Ako je to, ja ga na primer uopste nisam imala, neke cure imaju a neke ne. One koje su imale kazu da je jako malo, i ne traje dugo kako sam ja svatila. Neka me neko ispravi ako grijesim kada ce beta? Srecno!

makajica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Da da mislila sam na implantacijsko...
    Beta je 8.11. , iduci cetvrtak..samo neznam tko ce docekat

Hvala , i sretno svima

Datum pristupanja
    Sep 2018

Početno

Makajica, ja sam imala implantacijsko u prosloj ivf trudnoci, negdje 7.dan nakon transfera, bila je to bas onako prava krv, crvena, samo taj dan i drugi dan jos malo smeđkasto. Nisam imala ni hematom ni ništa. Ja također radim test 8.og!

makajica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Evo sve se smirilo...nema vise no grceva ni krvarenja ... sad cekamo.
    Sretno draga i moramo se onda cuti u cetvrtak
    Sretno svima

Datum pristupanja
    May 2018

Početno

Citiraj makajica prvotno napisa Vidi poruku
    Evo sve se smirilo...nema vise no grceva ni krvarenja ... sad cekamo.
    Sretno draga i moramo se onda cuti u cetvrtak
    Sretno svima
    Sretno!!!! Drzim fige!!!!

Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Mardu sretno sutra!!

makajica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Hvala

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Drage žene bacite pogled na temu o Rodi koja je trebala pomoć

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Drage cure, jutros sam bila na transferu i sve je prošlo odlično. Doktor je komentirao da je transfer bio puno bolji nego 1. put, jer je na prvom doslo do malih poteskoca. Sad čekanje bete 2 tjedna.... Željkica,hvala na podršci...
    Kriistiina, jesi bila danas kod svoje gin.?
    Posljednje uređivanje od Mardu : 06.11.2018. at 18:05

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Drage cure, evo da i ovdje napisem...danas sam imala fet i proslo je odlicno. Sad sam u iscekivanju bete. Imam jedno pitanje: u sljedeći ponedjeljak si moram dati choragon injekciju pa me zanima nakon koliko mogu napraviti test, s obzirom da znam da od choragona moze biti lazno pozitivan test?

1latica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Mardu, ja sam jedna od nesretnica, koja je 6 dana nakon boostera imala lažno pozitivan test CB digital, sutradan je bio negativan.
    Sretno

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Mardu sretno i da se mrvice čvrsto prime! Sad navijamo do bete da vrime brže prode!

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Citiraj željkica prvotno napisa Vidi poruku
    Mardu sretno i da se mrvice čvrsto prime! Sad navijamo do bete da vrime brže prode!
    Hvala! Sad ću se probati ova dva tjedna zabaviti necim da mi vrijeme sto prije prođe...

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Citiraj 1latica prvotno napisa Vidi poruku
    Mardu, ja sam jedna od nesretnica, koja je 6 dana nakon boostera imala lažno pozitivan test CB digital, sutradan je bio negativan.
    Sretno
    6 dana? Ufff, ja sam mislila da nakon 4 ili 5 dana od injekcije mogu napraviti test i da ce biti pouzdan...ništa, morat cu onda cekati 7 dana...

Datum pristupanja
    Sep 2018

Početno

Pozdrav cure, napravila sam test danas, 8. dan nakon transfera, i pozitivan je! Od pocetka sam primjetila kao neke smedkaste niti nakon utrogestana, a od ostalih simptoma nista specijalno, samo zadnja dva dana neka zgaravica ujutro. I osjetljivost, placljivost na gluposti.

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Pozdrav cure, napravila sam test danas, 8. dan nakon transfera, i pozitivan je! Od pocetka sam primjetila kao neke smedkaste niti nakon utrogestana, a od ostalih simptoma nista specijalno, samo zadnja dva dana neka zgaravica ujutro. I osjetljivost, placljivost na gluposti.
    Čestitam!!!

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj Argente prvotno napisa Vidi poruku
    Sad vidim da si Minna7 u KBC Ri. Oni su jako za SET, pa vjerujem da će ti ga omogućiti ako je ikako moguće. Sretno!
    Hvala!

Datum pristupanja
    Sep 2018

Početno

Hvala Mardu!

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Nešto je tiho na ovoj temi, nije valjda da jedina ja čekam betu? Danas mi je 4. dan i nemam nikakvih simptoma, osim što me boli stomak kao da imam upalu mišića...

Datum pristupanja
    Sep 2018

Početno

Mardu kad radis betu? Ja cu sutra izvaditi prvu betu nakon pozitivnog testa, 13. dnt, nisam htjela zuriti, da ne bude premala ili nesto slicno

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Mardu kad radis betu? Ja cu sutra izvaditi prvu betu nakon pozitivnog testa, 13. dnt, nisam htjela zuriti, da ne bude premala ili nesto slicno
    Tek 19. zato jer si sutra moram dati choragon pa moram cekati tjedan dana. Pametno da si cekala....zelim ti da sutra ugledaš veeeliku betu

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Pinky pie, iiii? Kolika je?

Datum pristupanja
    Nov 2018

Početno

Pozdrav svim cekalicama od jedne nove ♥️ Mardu, cestitke Pinky

Datum pristupanja
    Sep 2018

Početno

Beta danas 2060, mislim da je to onda to! Vraćena mi je jedna blastocista, a ovo je stanje na 13.dnt. Ponoviti ću opet za dva dana samo da vidim da li pravilno raste. Kako si ti ima li sto simptomića?

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Beta danas 2060, mislim da je to onda to! Vraćena mi je jedna blastocista, a ovo je stanje na 13.dnt. Ponoviti ću opet za dva dana samo da vidim da li pravilno raste. Kako si ti ima li sto simptomića?
    Uuuuu, super beta! mislim da je sve jasno i da sad možeš odahnuti.... kod mene apsolutno niti jedan simptom, osim sto me jucer i danas stalno svrbi čas stomak, čas leđa,noga....ne znam ima li to kakve veze s ovim ili imam nekakvu alergiju.... uglavnom, nekako nisam bas optimisticna....

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Drage betočekalice, pridružuje vam se još jedna betočekalica koja kao manijak osluškuje svoje tijelo, moli za simptome, ali još ništa.
    Danas 5dpt, vraćena 2 trodnevna osmostanična.

Nema žiganja, nema bolova, smećkarenja,ničega pa me malo to brine.

Jedino na dan transfera, nekih 8 sati poslije sam na gaćicama vidjela najprije smećkastu mrlju poveću, i par puta poslije nakon piškenja mrvice krvi, al to pretpostavljam od transfera.

Beta dr tjedan 22.11.,ako preživim do tada

Datum pristupanja
    Nov 2018

Početno

Pozdrav cure! Ovdje jedna nova cekalica - 6dnt3d
    cestitke @Pinky , a @Mardu - sretno!

Datum pristupanja
    Nov 2018

Početno

Citiraj Mardu prvotno napisa Vidi poruku
    Uuuuu, super beta! mislim da je sve jasno i da sad možeš odahnuti.... kod mene apsolutno niti jedan simptom, osim sto me jucer i danas stalno svrbi čas stomak, čas leđa,noga....ne znam ima li to kakve veze s ovim ili imam nekakvu alergiju.... uglavnom, nekako nisam bas optimisticna....
    Mardu, prerano je valjda za ikakve simptome, nemoj se bedirati. Moze biti da ti je taj svrbez alergija na nesto, ili cak na psihickoj bazi... Ja bih voljela da bas i nemam simptoma, meni su od 2-3 dana simptomi nalik pms-u - neka napetost dole, kao da cu procuriti svaki cas, bolovi u krizima... Evo, kako vrijeme prolazi (danas (5dnt) jos uvijek isto.

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Citiraj Sunshine610 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svim cekalicama od jedne nove ♥️ Mardu, cestitke Pinky
    Pozdrav, dobro nam došla kad ti je bio transfer?

Datum pristupanja
    Nov 2018

Početno

Citiraj Mardu prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav, dobro nam došla kad ti je bio transfer?
    8.11. ti? ne hvataju mi se sve poruke, neznam hoce li prethodnu staviti gdje sam vise pisala. tebi 6.11?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •