Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2507

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći 2.dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Muz je bio sa mnom sva tri puta, ali nazalost, posto je pomorac ovaj put nikako nije uspio iskombinirati da bude doma.
    Sa mnom ce ovaj put biti prijateljica, valjda, ona je takoder trudna pa sam joj rekla da nista ne forsira nego kad dode vrijeme za moj porod neka odluci jel misli da moze sa mnom proci porod. Ona je odlucna i ne odustaje, a vidjet cemo.

Marla, 400kn? To bez tecaja, samo im novci trebaju bit na racunu? Ovdje je bitno imati zavrsen tecaj koji je prije kostao 200kn, sad mislim da je besplatan. Ja sam imala potvrdu za sebe i supruga koja mi je vrijedila za svaki porod, sad sam samo nakon sto je prijateljica prosla tecaj sa svojim muzem trebala za sebe dignuti novu potvrdu na kojoj stoji moje i njeno ime.

marla-s avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Citiraj anabeg prvotno napisa Vidi poruku

Marla, 400kn? To bez tecaja, samo im novci trebaju bit na racunu?
    Da, 400 kunica - splitsko rodiliste.
    Formalno, tu je i tecaj, ali nikog nije briga hoces li ga proci ili ne. Treba samo uplatiti novce na vrijeme i pobrinuti se da je na uplatnici ime onog koji zeli biti na porodu, jer ako nije onda nista od pratnje (znaci, ne moze se to prebaciti na nekog drugog u slucaju da muzu nesto iskrsne i da je sprijecen prisustvovati).

Ne znam sad koja sve rodilista imaju drugaciju politiku (na netu se brzo nadje ta info), ali znam da je Rijeka ukinula tu praksu naplacivanja. Bude jednom i Split tako (imaju i novu kadu vec cca 4 godine, ali je ne koriste )

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •