Moj se za to zakacio u 5., sad je 6. i manje ga privlaci, ali nije imun. Mene neopisivo iritiraju. Sve me iritira od glasa nadalje. Ali trudim se ne kvocati, mislim da je moj izraz lica dovoljan. I negdje mislim da je normalno (i pozeljno) da ima neka zadovoljstva koja su roditeljima strana, pa i grozna. Mala ne gleda you tube. Ona ima 6. Oboje imaju ograniceno vrijeme pred ekranima i ona bira crtice na RTL kockici. Ona bi recimo rado gledala Soy Luna sto je neka djecja sapunjara, al tu sam povukla crtu. Premala mi je za to. Inace meni je super jeziva bila ona vijest neki dan da je od svih you tubera najvise zaradio neki djecak od par godina koji pokazuje neke igracke na svom kanalu. Jer ako je to tocno to znaci da you tube najvise konzumiraju od svih konzumenata upravo predskolarci. A to mi je moram priznati dosta scary. Inace ja you tube koristim kad gledam neke glazbene spotove- vi Lili nemate neke omiljene bendove ili pjevace pa da pogledate kad izbace singl novi spot?
Inace sam nedavno citala na Guardianu o novom trendu na you tubu gdje odrasli ljudi gledaju druge ljude kako jedu(!?)

Sent from my iPhone using Tapatalk