Pokazuje rezultate 1 do 50 od 353

Tema: Može li se postaviti granice bez grubosti/urlanja/prijetnji... nastavi niz

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ja bih s njim lijepila. I uzela tu knjigu zalijepljenu i stsvila na vidljivo mjesto pa kad bi ju trazio pitala A tko je tu ovo potrgao i zasto...
    A citala bih mu navecer neku drugu. Ili imate neki raspored citanja... Pa sva djeca nekad istrgnu dio knjige. Ako cemo to kaznjavat necitanjem... Meni se cini da ima ta neka faza namjernog trganja stvari da vide mogu li se popraviti. Da dok ne ponove odredeni broj puta, ne mogu shvati da casu uopce ne mozes spojit, da knjigu mozes zalijepit al nije ista, a da legice mozes nanovo slozit kad god.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj casa prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bih s njim lijepila. I uzela tu knjigu zalijepljenu i stsvila na vidljivo mjesto pa kad bi ju trazio pitala A tko je tu ovo potrgao i zasto...
    A citala bih mu navecer neku drugu. Ili imate neki raspored citanja... Pa sva djeca nekad istrgnu dio knjige. Ako cemo to kaznjavat necitanjem... Meni se cini da ima ta neka faza namjernog trganja stvari da vide mogu li se popraviti. Da dok ne ponove odredeni broj puta, ne mogu shvati da casu uopce ne mozes spojit, da knjigu mozes zalijepit al nije ista, a da legice mozes nanovo slozit kad god.
    casa, pa je l nije za to malo prevelik? Ja mislim da smo s takvim trganjem davno prestali. Ne znam, možda je to sad neka druga razina. Istina je da ga zanimaju četvrtine i polovine. Al ovo je išlo ciljano da me pošalje van, pa da ipak potrga. Nakon što smo zajedno ustanovili da je iz istovrsne već istrgao istu tu stranicu, a srećom u ovoj je još ostala pa sad možemo pogledati koje još imaju knjige u seriji. To on inicira da pregledamo koje ima i koje bi još htio.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •