Pokazuje rezultate 1 do 50 od 604

Tema: Život s radoholičarem - kako se riješiti grižnje savjesti bez imalo grižnje savjesti

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ma daj, ne pišb disclaimere, betty. Mene je recimo baš začudilo koliko je burna reakcija na taj post :D Šalim se, nije me začudilo, naravno da to malo zasvrbi pa se forumašice češu, ali neka, to je isto ok.
    A sigurno da među nama ima i onih koje nesvjesno, kako kaže flopica, a i onih koje namjreno pretjeruju. Pa kako ne bi bilo? Ljudi vole pričat bajke o sebi i sebi i drugima, ne može biti da nas nema takvih na forumu.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    Ma daj, ne pišb disclaimere, betty. Mene je recimo baš začudilo koliko je burna reakcija na taj post :D Šalim se, nije me začudilo, naravno da to malo zasvrbi pa se forumašice češu, ali neka, to je isto ok.
    A sigurno da među nama ima i onih koje nesvjesno, kako kaže flopica, a i onih koje namjreno pretjeruju. Pa kako ne bi bilo? Ljudi vole pričat bajke o sebi i sebi i drugima, ne može biti da nas nema takvih na forumu.
    ok, razumijem što želiš reći. Ja uvijek idem s nekom pretpostavkom da su ljudi iskreni, ili da čak sami sebe malo podcjenjuju. Pogrešna premisa, pogrešan zaključak.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku

mene su reakcije podsjetile na Carevo novo ruho, di ću ja priznat da prokrastiniram, još k tome i na poslu
    iako se većina postova objavljuje od 8 do 16 cca
    evo ja priznajem, kao samo ću se čas malo odmorit i resetirat, a onda uvijek prođe puno više vremena nego što ja mislim, nekad na forumu, nekad drugdje.. imam tu sklonost prokrastiniranju oduvijek, ali nekako ipak se uspijem zbrojit dovoljno da napravim ono što trebam na vrijeme
    a i posao mi je takav da ima intenzivnije i labavije periode

vertex, sviđa mi se tvoja tehnika tješenja

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •