Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2507

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći 2.dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Stigao je moj smotuljak!
    Odlučio nam se pridružiti 31.12.!
    Jučer smo došli doma.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj sarasvati prvotno napisa Vidi poruku
    Stigao je moj smotuljak!
    Jučer smo došli doma.
    Aaaaa.....cestitam

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Stigao je moj smotuljak!
    Jučer smo došli doma.
    Baš sam si pomislila da se možda netko požurio i eto vas! Čestitam! Uživajte i mazite se!

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Datum pristupanja
    Sep 2017

Početno

Stigao je moj smotuljak!
    Jučer smo došli doma.
    Cestitam od ❤

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Stigao je moj smotuljak!
    Jučer smo došli doma.
    Čestitke sarasvati!
    Pozdrav svim curama i najljepše želje povodom svih proteklih blagdana...
    Evo, i mi se danas spremamo za pregled. Odvalili smo pola puta, danas 21+5, baš mi je brzo to prošlo. Blagdani su me ubili što se tiče dobitka na vagi (na +6 sam) i iskreno se nadam da ću sad napokon moći smireno nastaviti s nekim normalnijim režimom prehrane i zaustaviti nekontrolirano debljanje... Inače se super osjećam, radim, trbuh mi je ooooogroman, izgledam barem kao mjesec i više trudna nego jesam. Ovako kad se vidim zadnja na našoj listi izgleda mi to jako daleko, ali čim se dokopamo proljeća doći će to začas.
    Počela sam dosta razmišljati o porodu, ne mogu reći da me peru strahovi jer ustvari imam dobro iskustvo s prvog poroda, ali svejedno sam dosta orijentirana na razmišljanje o tome. Svjesna sam valjda odmaka godina, loše kondicije koju trenutno imam...Moj dječak je poprilično aktivan, jako ga osjećam i već mu primjećujem ritam kad je budan, čak ga i MM može osjetiti u micanju.
    Cure, kad ste krenule s nabavkom baby opreme? Mislim na kolica i sl? Ja imam krevetić u odvojenoj dječjoj sobi, nešto sitno robice tu i tamo kupim ako se ukaže dobra prilika jer ne mogu odoljeti, ali ostaje mi nabaviti komodu za previjanje i kolica od velikih stvari. Djeluje mi turbo prerano za krenuti s tim, ali kad pogledam cijene točno se zamislim kako ću sve to odjednom. Ne vodim se praznovjerjem, ali...kad je "normalno" dovesti to u kuću?

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Katka, bitno da je sve ok..a kile su se i meni lijepile u tim tjednima..sad stagniram sa dobivanjem na tezini.
    Trenutno sam 27 tt i na +8..
    I tolko me strah bilo OGTT-a buduci da sam isla na tu pretragu dan iza NG ali sve je ok..
    Ja sam prije 2 mjeseca sve nabavila..osim robice..i sitnica,tipa rucnika,dekica i tako..
    Mislim da ti nije rano,prosla si vec pola puta..
    A i svakako je bolje malo po malo nego sve odjednom,manji udarac na novcanik..
    Mene puno ali puno manje boli pubicna kost, mogu se kretati,problem je kad se ustajem,ali sada je puno lakse nego prije .
    Marla kako si ti ? Jel tebi bolje?

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj milasova8 prvotno napisa Vidi poruku
    Katka, bitno da je sve ok..a kile su se i meni lijepile u tim tjednima..sad stagniram sa dobivanjem na tezini.
    Trenutno sam 27 tt i na +8..
    I tolko me strah bilo OGTT-a buduci da sam isla na tu pretragu dan iza NG ali sve je ok..
    Ja sam prije 2 mjeseca sve nabavila..osim robice..i sitnica,tipa rucnika,dekica i tako..
    Mislim da ti nije rano,prosla si vec pola puta..
    A i svakako je bolje malo po malo nego sve odjednom,manji udarac na novcanik..
    Mene puno ali puno manje boli pubicna kost, mogu se kretati,problem je kad se ustajem,ali sada je puno lakse nego prije .
    Marla kako si ti ? Jel tebi bolje?
    Evo, i na pregledu je sve ok. Doktorica je isto uz osmijeh spomenula da pripazim na kile. Odlučih da ću zbog mira uvesti napokon malo discipline pošto su blagdani prošli i nemam pristup kolačima i sličnim pokorama... Zasad još nije u planu OGTT, vjerojatno ćemo o tome na sljedećem pregledu. Dečko je i dalje nešto više od tjedan dana veći po svim mjerenjima pa očekujem malog košarkaša.
    U pravu si, pa mogu barem konkretnije pogledati kolica, do sad sam se zadovoljavala gledanjem po netu...
    Još samo da ova glupa zima prođe i vjerojatno će mi sve biti još lakše. Ljetna sam osoba i ovo bivanje u kući i većinom u zatvorenim prostorima me baš opterećuje. MM je nedavno odležao gripu, umirala sam od straha misleći da će i mene pogoditi. Srećom, osim jače hunjavice od dva dana bez temperature nije me dopala. Izgleda da me moj dečko dobro štiti

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •