OJa spremam djecu za školu ujutro ali 90% navedenog ne fermam 5%. Ne znam koliko puta sam shvatila da su zaboravili obuci potkošulju ispod majice usred zime (boja mi je irelevantna) - ok, idu bez potkošulje. Oblačili su se predugo za doručak kod kuće? Ok - idu u školu bez doručka, tamo imaju užinu nakon 2h, preživjeti će. Bosi na pločicama? Ja izlazim svaki dan bosa na balkon bacit smeće, di ću njima braniti da bosi stoje na pločicama a u kući. Ajd zube ih tjeram da operu, češljanje je opcionalno

Nepospremljeni kreveti, odjeća nagurana u policu s odjećom za ponovno nositi, cista odjeća pretumbana, pidžama/jastuk/posteljina na podu? Svakodnevno. Ništa od toga nije preduvjet za otići u školu pa može ostati do popodneva netaknuto (a često i do spavanja). Ponekad im pofotkam nered i pošaljem na mob uz #janisampepeljuga, pa pospreme nakon škole

ok flipnem na zgurani mokri ručnik u polici kad ga pronađem ujutro, pa daj bar to objesi na radijator, da se ne usmrdi... I sto je najbolje, uz sve to svejedno smo često jako na knap s izlaskom, vjerojatno zato sto ja pijem ujutro kavu i prekasno shvatim da je već 7:10 a oni pajke
Naravno, ponekad i ja pospremam za njima, ali zato jer mi je od volje i pospremam po kući, ne živčanim zbog toga jer je moja odluka da pospremam umjesto njih umjesto da im to prepustim...
ukratko, granice bi ipak trebale biti kompromisne