To beskonačno krpanje slabijeg i u srednjim godinama je baš često, samo je ipak najčešće u sivoj zoni. I nevjerojatno mi je od nekih razumnih roditelja slušati opravdanja zašto to rade.
To beskonačno krpanje slabijeg i u srednjim godinama je baš često, samo je ipak najčešće u sivoj zoni. I nevjerojatno mi je od nekih razumnih roditelja slušati opravdanja zašto to rade.
X. Mislim da je u našoj mediteranskoj kulturi, plus ove gospodarske okolnosti, to posebno izraženo. Razumni roditelji... a vjerojatno je teško bit razuman kod djece, fakat ne znam. Ja neću biti u prilici odlučivat o raspodjeli resursa između 2 ili 3 ili više, pa stvarno ne znam kako bi i što bi. Teško je i sebe objektivno vidjet, ja za sto stvari mislim da sam razumna, a vraga sam razumna.
A istina. Jedna za druge stvari razumna mama, koju znam, je svako malo nabacivala ideje o dobroj udaji, pa što ne bi bogati rođaci pomogli, pa o nekim nevjerojatnim brzim zaradama - ono maltene dvoje vrijednih su stalno slušali tipa džaba se vi trudite kad će najslabija karika bljesnut i zaradit nevjerojatne novce. Još nije. Svi su prešli 40. Odnosi sve gori.