Pokazuje rezultate 1 do 50 od 153

Tema: Zgroženost muškarcima "na tržištu"

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2017

Početno

ali, zar se ne slažete da su danas muškarci postali užasno hiperosjetljivi i da je dovoljno da im malo kažeš nešto hladno ili se našališ na njihov račun pa da postanu bezobrazni, bahati i grubi? podsjećaju me na neke supersenzibilne djevojčice od 13 godina!

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj bobicablue prvotno napisa Vidi poruku
    ali, zar se ne slažete da su danas muškarci postali užasno hiperosjetljivi i da je dovoljno da im malo kažeš nešto hladno ili se našališ na njihov račun pa da postanu bezobrazni, bahati i grubi? podsjećaju me na neke supersenzibilne djevojčice od 13 godina!
    Da pitaš mog muža, on bi isto to ustvrdio za žene,hehehe.... Sinovi isto. Kad je njihov prijatelj našao curu, pitam na starijega - a ti? Cura ti ne treba? Kaže on - ma joj, pa to pojede vremena i novaca, te stalno moraš odgovarati na poruke, te stalno cicimici, te vodi u kino, te ovo, te ono.... daklem - da li su muškarci razmaženi ili žene - čini mi se da to ovisi samo o tome kojem jatu pripadaš, hehehe... Eh, moj Einsteine - duljina trajanja pet minuta ovisi o tome s koje strane vrata od zahoda se nalazimo

A sad ozbiljno - zašto bi se netko šalio na račun muškaraca? Niti su oni birali to biti niti smo mi birale biti babe. Tako nam je pao grah.

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj bobicablue prvotno napisa Vidi poruku
    iskreno, mene 99% tvojih postova podsjeća na pisanje 13 godišnje djevojčice

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •