Pokazuje rezultate 1 do 50 od 139

Tema: Što tražimo i kako znamo da smo našli

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj palčica prvotno napisa Vidi poruku
    Dobro je napisano. Nitko se ne ženi s figom.

Iskreno, ja sam se udala s figom u džepu. Mislila sam si tada, ako ne bude funkcioniralo, razvest ću se. Ali, da dodam, to mi je nekako način funkcioniranja, neka naopaka psihologija, ekstra ću se potruditi oko stvari za koje sam si dozvolila da od njih, po potrebi, odustanem. Ovo sad zvuči poremećeno...

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Iskreno, ja sam se udala s figom u džepu. Mislila sam si tada, ako ne bude funkcioniralo, razvest ću se. Ali, da dodam, to mi je nekako način funkcioniranja, neka naopaka psihologija, ekstra ću se potruditi oko stvari za koje sam si dozvolila da od njih, po potrebi, odustanem. Ovo sad zvuči poremećeno...
    Nisam se udala sa figom u dzepu , ali sam mislila da cu se mozda udati jos koji.put obzirom da se udajem vrlo mlada.
    Zapravo, sjecam se jednog momenta kad mi je bivsa sefica castila gatanjem kod svoje prorocice ( da, zena je imala zenu koja joj je gatala ).
    Uglavnom, bila sam trudna sa prvim djetetom i vec smo par godina zivjeli zajedno.
    I tako zena gleda u svoj alat i kaze da se necu udati slijdecih 7 godina ako se ne udam do nekog datuma koji je bio za 3 mjeseca.
    A ja kazem, a dobro, obzirom da se udajem mlada budem se kasnije jos koji.put.
    Zena opet vadi alat i gleda. I kaze vidim vam drugi brak, ali...
    Samo s ovim muskarcem ako se ikad rastanete od njega.
    ( jasno, prvo sam se trebala udati )
    Veli ona, ali nemojte se razvoditi, nema smisla kad ne vidim drugog. To su vam samo komplikacije sa papirima.

Posljednje uređivanje od sirius : 16.01.2019. at 20:01

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam se udala sa figom u dzepu , ali sam mislila da cu se mozda udati jos koji.put obzirom da se udajem vrlo mlada.
    Zapravo, sjecam se jednog momenta kad mi je bivsa sefica castila gatanjem kod svoje prorocice ( da, zena je imala zenu koja joj je gatala ).
    Uglavnom, bila sam trudna sa prvim djetetom i vec smo par godina zivjeli zajedno.
    I tako zena gleda u svoj alat i kaze da se necu udati slijdecih 7 godina ako se ne udam do nekog datuma koji je bio za 3 mjeseca.
    A ja kazem, a dobro, obzirom da se udajem mlada budem se kasnije jos koji.put.
    Zena opet vadi alat i gleda. I kaze vidim vam drugi brak, ali...
    Samo s ovim muskarcem ako se ikad rastanete od njega.
    ( jasno, prvo sam se trebala udati )
    Veli ona, ali nemojte se razvoditi, nema smisla kad ne vidim drugog. To su vam samo komplikacije sa papirima.

Ajme cirkusa....

Inače, ja sam s kolegicom "zakartala" lijepu količinu studentskih dana. Dugo dugo sam čuvala špil austrijanki koji se koristio samo za gatanje. Mislim da ga i danas imam, ali moj mlađi sin se volio igrati s tim. Zato mi je tarot špil netaknut i uredno pospremljen....

Hehehe, ponekad se čovjek iznenadi (rekla sam kolegi da karte kažu da će dobiti drugo dijete, a on meni da mu je žena prošli tjedan rekla da je trudna). Čovjek se ponekad malo zamisli... ali kad se uzme u obzir teorija vjerojatnosti, normalno je da čovjek povremeno potrefi nešto kao ćorava kokoš...

Offt. Bome, kad vidim čime se sve ljudi bave da bi preživjeli, nisam sigurna da ne bih bila u stanju raditi i to kad ne bi bilo ničeg drugog, hehehe)

Znam i ljuljati visak (i moj sin mlađi također - neko vrijeme ga je to zanimalo, traženje podzemnih voda i sl.) ali dugo duuugo nisam. Moja mladost nije bila opterećena djecom, pa sam imala vremena za koještarije. Bilo je zabavno... A kad bolje razmislim, da nije bilo tih "vradžbina", diplomirala bih još koju godinu ranije.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •