Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1935

Tema: Odbrojavanje 5/2018 by sarasvati

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2018

Početno

@Chica čestitam!!!!!!! @Ljube...zao mi je... ali idemo dalje!! Evo i ja sam uzela vrkutu i krecem u borbu za ovulaciju )))
    Upravo sam se narucila u pon na folikulometriju da vidim ima li sto od mene ovaj mjesec. @justme ja sam ti u 7tt dobila to smedjarenje, i odmah duphastone 3xdnevno. Bilo je pod kontrolom, ali u 12tt krvarenje jako. Tada su me stavili na 6xdnevno 10ak dana, pa ponovno na 3xdnevno. Samo hrabro, i nastoj mirovati. Znam da zvuci ofucano, ali plod se stvarno treba ucvrstiti. Moze biti i miom, svasta je moguce, ali ja mislim da je u pitanju ipak samo simptom rane trudnoce, da nije nista strasno

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj angie_88 prvotno napisa Vidi poruku
    @Chica čestitam!!!!!!! @Ljube...zao mi je... ali idemo dalje!! Evo i ja sam uzela vrkutu i krecem u borbu za ovulaciju )))
    Upravo sam se narucila u pon na folikulometriju da vidim ima li sto od mene ovaj mjesec. @justme ja sam ti u 7tt dobila to smedjarenje, i odmah duphastone 3xdnevno. Bilo je pod kontrolom, ali u 12tt krvarenje jako. Tada su me stavili na 6xdnevno 10ak dana, pa ponovno na 3xdnevno. Samo hrabro, i nastoj mirovati. Znam da zvuci ofucano, ali plod se stvarno treba ucvrstiti. Moze biti i miom, svasta je moguce, ali ja mislim da je u pitanju ipak samo simptom rane trudnoce, da nije nista strasno
    Mi idemo dalje u pobjede[emoji26][emoji26][emoji26][emoji3]

Ja idem drugi tjedan u petak 10dc na folik.od 3dc krecem sa klomifenom po dvje tablete... Mene najvise zabrinjava ta sluz posto ne primjecujem nju uopce u toku plodnih dana i takav imam osjecaj da sve sjeme izade van i da unutra uopce nista ne ulazi...ko da cepa imam na ulasku.....
    Strasno me to brini... I to sve osjecam nakon kiretaze... Prije bilo sluzi ko u prici a sada ni kap ...

Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •