ja sam od tog redatelja gledala Jastoga i taj film mi je bio jako potresan
osobito me iritiralo što je nazvan crnom komedijom a zapravo je horor
nisam se nikako mogla uživjeti u komični dio
priča je fantastična, kognitivno shvaćam tu satiričnu poruku, ali je cijena zabave prevelika
Ubojstvo svetog jelena sam pogledala foršpan i zaključila da nema šanse da to gledam jer mi se činio još okrutnijim od Jastoga
Zanima me je li The Favourite takav fim?
ja sam ovaj vikend pogledala Red Sparrow i Roma
ajme meni, što reći
Red Sparrow je jedan od najnekvalitetnijih filmova koje sam ikad gledala, sve me je smetalo, od priče, likova, mizoginije, scenarija i režije koji se iživljavaju na ženi, ta bedasta Jennifer Lawrence koja glumi u glupim filmovima i pritaje na to prostituiranje...uf
Ali zato Roma...
Moram priznati da mi je ispočetka bio dosadnjikav i možda bih odustala nakon 15 min da nije tako hvaljen
htjela sam vidjeti u čemu je stvar
film, kako minute idu dalje, postaje nešto intenzivniji, da bi sve kulminiralo scenom na koju sam ridala kao mala beba
prekrasan film, baš prekrasan
negdje sam pročitala pohvalu fotografije filma, nešto u stilu da se može zaustaviti bilo koji kadar filma i dobila bi se prekrasna umjetnička fotografija
to je zaista istina, vizualno je savršen, scene variraju od svakodnevnih (npr gašenje svjetla, oduševila me ta scena) pa do epskih razmjera, a svaka je impresivna
S tim da ću se ograditi da je to film za one koji mogu gledati spore crno-bijele drame

Odgovori s citatom