Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2796

Tema: A što gledate? (zanimljivi filmovi za preporuku)

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    gledala sam The Favourite.
    prilicno mi se svidio.
    ja sam od tog redatelja gledala Jastoga i taj film mi je bio jako potresan
    osobito me iritiralo što je nazvan crnom komedijom a zapravo je horor
    nisam se nikako mogla uživjeti u komični dio
    priča je fantastična, kognitivno shvaćam tu satiričnu poruku, ali je cijena zabave prevelika
    Ubojstvo svetog jelena sam pogledala foršpan i zaključila da nema šanse da to gledam jer mi se činio još okrutnijim od Jastoga
    Zanima me je li The Favourite takav fim?

ja sam ovaj vikend pogledala Red Sparrow i Roma

ajme meni, što reći

Red Sparrow je jedan od najnekvalitetnijih filmova koje sam ikad gledala, sve me je smetalo, od priče, likova, mizoginije, scenarija i režije koji se iživljavaju na ženi, ta bedasta Jennifer Lawrence koja glumi u glupim filmovima i pritaje na to prostituiranje...uf

Ali zato Roma...
    Moram priznati da mi je ispočetka bio dosadnjikav i možda bih odustala nakon 15 min da nije tako hvaljen
    htjela sam vidjeti u čemu je stvar
    film, kako minute idu dalje, postaje nešto intenzivniji, da bi sve kulminiralo scenom na koju sam ridala kao mala beba
    prekrasan film, baš prekrasan
    negdje sam pročitala pohvalu fotografije filma, nešto u stilu da se može zaustaviti bilo koji kadar filma i dobila bi se prekrasna umjetnička fotografija
    to je zaista istina, vizualno je savršen, scene variraju od svakodnevnih (npr gašenje svjetla, oduševila me ta scena) pa do epskih razmjera, a svaka je impresivna

S tim da ću se ograditi da je to film za one koji mogu gledati spore crno-bijele drame
    Posljednje uređivanje od betty blue : 28.01.2019. at 09:57

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •