Citiraj oka prvotno napisa Vidi poruku
ONeurokirurg dr Jelec ili J Paladino..? jesu oni za odrasle ali mozda ako zelis cuti misljenje..ipak imaju bogato iskustvo.... i najgore je to da covjek ide k jednom pa drugom ... pa u krug... treba izvagati misljenja, opcije i drzati se za pocetak jednog doktora... ovako mozes do prekosutra vagati... I mi smo prosli svasta i sad je na terapiji Trileptalom, a bilo je receno.. mozda je od puberteta i sl..ali dr je rekla terapiju i glavobolje su prestale. A nije bilo lako sa svim tim mislima i sumnjama nosit se...zato je važno nakon nekoliko misljenja prevagnut i opredjelit se jednom lijecniku. Masnica zelim vam srecu. ..drzte se!

Hvala!

Imamo doktora(neuropedijatra) koji mi i sam djeluje nesiguran, ne zna ni sam gdje i na koju pretragu bi nas poslao, ja kažem za eeg nakon neprospavane noći kaže on a dobro možemo i to ?!? Masa nalaza je ok, dijete je ok, neka odstupanja postoje kod vida tj konekcije oko-mozak ali ništa strašno i to još istražujemo... on je dobro ali nije dobro jer kad ga uhvati ta bol on ne može stajati na nogama, klone, blijed...odbija bilo što na usta samo traži spavanje...

Idemo kod iskusnije doktorice, naručila sam ga...nismo baš mixali puno doktora, samo po pretragama unutar Rebra razni doktori ali glavni je neurop.