Pokazuje rezultate 1 do 49 od 49

Tema: Djetetu oba prezimena?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    VeraM avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

Pa nema diploma veze s tim. I meni je na diplomi isto djevojačko. I na carnetovom korisničkom identitetu, i na loginu na ednevniku i na mailu školskom.....
    Za vizitke kužim, to jest trošak mijenjati i ako si u svojoj struci poznata pod jednim prezimenom.
    Meni je glavni razlog uzimanja muževa prezimena bio da želim da se djeca i ja isto prezivamo, jer onako ja svoje, on svoje, a oni njegovo, ispada da su više njegova nego moja. Bar meni. A kombinacija moga i njegova mi baš grozno zvuči, to nisam htjela.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj VeraM prvotno napisa Vidi poruku
    Pa nema diploma veze s tim. I meni je na diplomi isto djevojačko. I na carnetovom korisničkom identitetu, i na loginu na ednevniku i na mailu školskom.....
    Za vizitke kužim, to jest trošak mijenjati i ako si u svojoj struci poznata pod jednim prezimenom.
    Meni je glavni razlog uzimanja muževa prezimena bio da želim da se djeca i ja isto prezivamo, jer onako ja svoje, on svoje, a oni njegovo, ispada da su više njegova nego moja. Bar meni. A kombinacija moga i njegova mi baš grozno zvuči, to nisam htjela.
    pa ima i diploma veze, i radovi koje sam napravila pod svojim prezimenom, i karijeru koju gradim. a i moje je prezime, uopće ne shvaćam zašto bih se nečeg tako lako odrekla samo jer ulazim u ugovorni odnos s nekim. kad partneri žive nevjenčano, nitko ne dovodi u pitanje promjenu imena, ali čim se potpisuje papir, očekuje se da žena odbaci xy godina svojeg prezimena zbog muža.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •