zanimaju me vasa misljenja i savjeti...
naisla sam na razne ali ni sama ne znam sta da mislim... kazu svakako ne prije kraja 3.mj dok beba nije sigurna i dok posteljica ne preuzme komplet svoju ulogu? cula sam i da nije preporuceno ici vlakom zbog "druckanja"? da je svakako najbolje putovati u drugom tromjesecju, a izbjegavati u prvom i trecem?
ja svakako cekam da prodje 3.mj., isla bi na put autom ili autobusom, ne duze od 5h putovanja, i svakako bi se prije savjetovala sa gin. ako je sve u redu ne vidim zasto ne bi i trudnice smjele otici malo negdjenaravno ako postoji bilokakva opasnost za mene ili bebu ne bi ni pomisljala na to

naravno ako postoji bilokakva opasnost za mene ili bebu ne bi ni pomisljala na to
Odgovori s citatom
Sa prvim sinom sam išla posvuda, samo nisam letjela, ali nisam imala priliku...Druckali se u Graz autom, cijelu trudnoću sam provela planinareći i odlazeći posvuda... Sad sam malo opreznija zbog lošeg iskustva, ali sam svejedno išla na 7 satni put za RH za Božić i nazad... Trenutno sam 17+4 tjedana, i planiramo za Španjolsku avionom u trećem ili četvrtom, tako da ne brini. Ako je sve OK samo ti daj...Jedino što znam je da aviokompanije traže potvrdu doktora ako si preko 32. tjedna (nisam ziher za tjedne...)... Obavezno imaj putno osiguranje (vjeruj mi!!!!) i to je to... Malo je neudobno letjeti zadnje tromjesječje, ali nemaš razloga za brigu ako je sve u redu sa trudnoćom. Moja doktorica tu me gledala u čudu kad sam joj rekla da ćemo putovati i da želim raditi do zadnjeg dana, kao rijetko čuje od žena da život nije stao ako su trudne
,velik trbuh koliko ste trudni,imate li potvrdu ginekologa?