Pokazuje rezultate 1 do 50 od 721

Tema: Koliko sebe ste žrtvovali u ime društvene prihvatljivosti?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    marta, valjda je stvar u tome da ti ne vjerujemo da ne znaš to sama riješiti :D
    Preblizu mi je, a ne zelim razriješiti ko da nema sutra. Pa se pitam kako to uopće izvesti, a da ne napravim zauvijek rusvaj. Mislim, kako izrazito pasivno agresivnoj osobi reći da malo sjaši, a da pri tome ne izazovem tektonski poremećaj i tsunami.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Preblizu mi je, a ne zelim razriješiti ko da nema sutra. Pa se pitam kako to uopće izvesti, a da ne napravim zauvijek rusvaj. Mislim, kako izrazito pasivno agresivnoj osobi reći da malo sjaši, a da pri tome ne izazovem tektonski poremećaj i tsunami.
    ja ovako naslijepo. jer nemam kontekst.
    izmakni se. onako u zenu.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Pocni sa komplimentom i natjeraj ju/ga da sama dodje do tvog zakljucka. Malo progutas vlastiti ego, malo uzvisis njegov/njen, podmetnes ideju :inception: i hranis ju

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    Pocni sa komplimentom i natjeraj ju/ga da sama dodje do tvog zakljucka. Malo progutas vlastiti ego, malo uzvisis njegov/njen, podmetnes ideju :inception: i hranis ju
    Eee...to. Ovo meni ide kod moje bez greške...ali trajeee...

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    Bome, to je za ove s diplomatskim vještinama. Iako, mislim da ne bi ni tada upalilo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •