Vidi rezultate ankete: Imaš li položen vozački?

Glasači
141. Ne možete glasovati u ovoj Anketi.
  • Imam

126 89.36%
  • Nemam

13 9.22%
  • Već idem ili ću ići u autoškolu

2 1.42%
  • Oduzeta mi je vozačka dozvola

0 0%
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 472

Tema: Žene, koliko vas ima položen vozački?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Moj automatik ima neutral (ler), park, rikverc, drive (to je automatic zaista), i prvu, drugu i trecu brzinu.
    marta verujem na balkanu nisam vozila.
    meni je najveci challange velicina auta. vozim siennu s 8 sedista iz 2004 bez zadnje kamere i parking senzora. zivim u gusto naseljenom urbanom podrucju gde parkinga fali, iako je u pitanju amerika.
    Posljednje uređivanje od kli_kli : 08.03.2019. at 01:03

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj kli_kli prvotno napisa Vidi poruku
    Moj automatik ima neutral (ler), park, rikverc, drive (to je automatic zaista), i prvu, drugu i trecu brzinu.
    marta verujem na balkanu nisam vozila.
    meni je najveci challange velicina auta. vozim siennu s 8 sedista iz 2004 bez zadnje kamere i parking senzora. zivim u gusto naseljenom urbanom podrucju gde parkinga fali, iako je u pitanju amerika.
    A ni moj nije puno manji, karavan od 4,70, s tim da naši sugrađani većinom parkiraju razmišljajući samo da li auto veličine 206-će može izaći, a ne dugacki Ali mi ne fali kamera, ni senzori, vozim i parkiram na retrovizore i ako je preglednost dobra (a je) nije problem, vise sam se mučila s jednim manjim autom ali je imao jako malo stražnje staklo a veliku guzicu, to je bilo umijeće parkirati. Iako, kod nas su najgori za parkiranje široki auti, jer su parkirna mjesta jako uska, vozila sam neko vrijeme američki suv (taj s automatikom), i lako za duljinu ali nać parkirno mjesto da možeš iz auta izaći (i još s trudničkim trbuhom, ili izvaditi dijete iz sjedalice) - znala sam po 10 mjesta propustiti dok nije bilo neko u koje stanem

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •