Avanturist
Avanturist
Vidim da je tema otišla u meni nepoznatom pravcu...A nema me 1 dan
...Nemam pojma o čemu pričate.Neki test ste radile?
Ova tema brzinski puni stranice.![]()
Evo test, to smo radile: https://www.16personalities.com/hr/test-osobnosti
Upravitelj!
Problem je samo sto sam uvjerena da mi je muž zapovjednik, pa mi nije lako :mrgreeen:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ali ova Goddess, ljudi moji, pa zivot je prekratak za to... Na prvi set pitanja sam potrosila dobrih 15 minuta.
Ima li ovdje još koji Aktivist?
Pa kaže:
Ne zanima me čime se baviš u životu. Želim znati za čime žudiš i usuđuješ li se sanjati ispunjenje svoje najveće želje. Ne zanima me koliko si star. Želim znati hoćeš li za ljubav, za svoje snove, za avanturu življenja riskirati da izgledaš kao budala.
- Oriah Mountain Dreamer
Osobnost Aktivista je istinski slobodnog duha. Često su glavni zabavljači u društvu, ali nasuprot Istraživačima, njih manje zanima samo uzbuđenje i zadovoljstvo trenutka u kome se nalaze, a više uživaju u društvenim i emocionalnim vezama koje uspostavljaju s drugima. Šarmantni, neovisni, energični i suosećajni, čine 7 % stanovništva i uvijek se mogu primijetiti u svakoj skupini.
Posrednik.Istina 100%.Ima li nas još?
Ja se zapravo sama sebi kao Konzulica ne sviđam.
A što bi htjela biti?
Nisam pažljivo pročitala druge tipove, ali ja bih voljela biti neki vođa or sth![]()
Htjela sam u životu biti zvijer (horoskop kaže da sam lav) koja urliče, ali ispala psić sveznalica.
Novinari nanjušili zločinačku organizaciju: https://novac.jutarnji.hr/aktualno/t...satom/8473184/
Ma daj, Vertex, sigurno sluša neke nji'ove https://m.youtube.com/watch?v=5UmoK5...j&index=2&t=0s
![]()
Posljednje uređivanje od čokolada : 11.03.2019. at 13:22
Demetra je introvertirana Afrodita, a Artemida je introvertirana Atena.![]()
Zovite me Demetra(za dlaku Persefona, a i nije neka razlika). Ne mogu reći da sam puno iznenađena rezultatom i opisom
![]()
Pisalo se da predrasude dolaze zbog prethodnog iskustva, s čime se donekle slažem (neke se prenose zrakom, neke nemaju veze s istinom i da ne nabrajam dalje), ali sigurno to ide i obrnuto, predrasude određuju doživljaj stvarnosti. Zapravo ovo pišem jer me jutros nešto sjetilo na situaciju od prije par godina. Kupamo se često na Duće, mjesto prije Omiša, a živimo u Splitu. Dakle, nebrojeno puta sam već vozila tom cestom koja je načičkana kućama i apartmanima. I jednom prilikom kažem mužu, s prikladnim afektiranim naglaskom: Ih, vidi, ovo mi je fantastično, svaki se apartman zove po muškom imenu, gazda lipo po sebi nazva, nego kako će (ili po sinu, sjetila me poslije prijateljica). Kaže on: Ma uopće nije. Ja ustrajem, nego kako nego je, uvijek to gledam kad se tu vozimo. I onda smo brojali. Od Duća do Splita smo izbrojali identičan broj muških i ženskih imena. I još nezanemarivi broj Tamarisa, Jablana i sličnih. A ja bih se bila na sudu zaklela![]()
Posljednje uređivanje od vertex : 12.03.2019. at 09:40
da, ali točno je da predrasude, kao i druga vjerovanja, funkcioniraju upravo kao filteri za percepciju
i kao filteri za pamćenje
tako se održavaju
ako nešto nije u skladu s tvojim vjerovanjem, ili ne vidiš, ili zaboraviš, ili protumačiš drugačije (to je iznimka jer u ovom slučaju ima i to i to, ali pravilo i dalje vrijedi)
On topic...
Sjela sam u par novih automobila. Uključujući i Hyundai Konu... shvatila da se auti sad rade na skroz drugi način. Stakla su puno manja nego ranije, posebno stražnje staklo. Uzas... ni jedan mi se zapravo ne sviđa kad sjedim unutra. Kažu mi svi da je to stvar navike i da ću se za čas naviknuti... nisam sigurna. Kakva su vaša iskustva?
Naravno da ces se naviknuti.
Meni je najvažnija stvar kod izbora auta, saznati koliko su podložni kvarovima. To i količina novca
Toyote su na vrhu nekvarljivih i kod mene se to pokazalo točnim sa već dva modela.
Isto mogu reći za Hyundai.
22 godine i jedan kvar... nekakav senzor radilice motora.
Redovni servisi i 4 akumulatora... i to je to.
Meni se čini da je to i stvar sreće. Nema baš pravila.
to ti je sad neka nova fora... objasnjavali su nam, da valjda marketinski mora tako izgledati (svi su napuhaniji i iznutra i vani)
meni je u starom espacue-u staklo, pogled bio puno siri, a i za nas visoke je bio lijepi razmak izmedu tjemena glave i karoserije...ali naprosto se sad rade takvi komicni modeli...
utjesno je da smo se brzo navikli.
Dvojim da li da to napišem na onoj temi o romantici ili ovdje... no... romantično mi je da je tražio i iskopao novi auto koji je iz one druge točke moje uvodne liste, prvo u krivoj boji, pa je za par dana našao i u pravoj boji, pa još i leasing bez učešća. Sve što trebam je otići poslodavcu po potvrdu o primanjima.
Neromantično je to što mi se auto, kad sam sjela unutra, nije svidio jednako kao i izvana... odnosno, izostao je wow efekt. Ali, valjda ću se naviknuti.
Pa sam krenula brljati po nekim drugim autima u salonu, jedan od njih je bio znatno manji, nikad prije nisam ni čula za njega... ali u predivnoj narančastoji bojii onda su me on i prodavač uvjeravali da je prvi izbor bolji. Uglavnom, prodavač me je čudno (čovjek ima dobru samo kontrolu, pa ne mogu reći sažaljivo) gledao kad sam mu rekla da je meni kod auta važan osjećaj koji u meni izaziva kad ga vidim i kad u njega sjednem. Ostalo mi je sroz svejedno.
Pa je ponovno romantično bilo kad je skicirao auto, objašnjavao međuosovinski razmak, djelovanje sila, zapreminu prtljažnika, moje potrebe i naviuke...i blah nešto što sam već zaboravila. (Ovo je radio doma, ne u salonu.)
Uglavnom, rezerviran je auto koji mi je wow izvana, iznuta se moram naviknuti (to je kompromis)... dovoljno visok da s njim mogu po divljim cestama, nije prevelik i u boji koja mi se sviđa... istina, poslije sam skužila da ima i u jednoj boljoj boji... ali ne u ovom kompletu opreme... već i komppletu opreme za puno više para. Gotovo je istih dimenzija kao dosadašnji... 1 cm kraći (ili dulji, zaboravila sam) i 4 cm širi.
Eto, kad se naviknem, biti ću hepi.![]()
Posljednje uređivanje od Mojca : 17.03.2019. at 11:09
Dobro, i koji ste kupili? Konu?
Hahahha, sori... u litaniji sam zaboravila na najvažniji podatak.
Da, Kona stiže.
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Moram dodati - j*** romantiku, ja bih na mjestu TM-a dobila slom živaca.
Ha...tebi komplicirana, nekom drugom - ona koja zna što hoće.
Čestitam, Mojca
Novi auti se rade tako nepregledni zbog zaštite vozača unutra...ja to isto mrzim al štaš.