Pokazuje rezultate 1 do 50 od 238

Tema: Treba li poduprijeti talent i strast kod djeteta?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Meni se cinilo da nije bitno tocno koji sport, nego nacelno... U meni je totalna frustracija. Skupljam informacije, a umirem od straha. A mozda se i prestane interesirati za to. Iako me i danas pitao kad cu mu kupit bmx.
    Ako umires od straha tada njemu za ljubav ne moras pristati na sve sto ga odusevljava.
    On nema jos niti 3 godine. Stvarni nece svijet propasti ako bude godinu dana vozio bez vratolomija. Pa ako ces nakon godinu dana osjecati manji strah mozes dozvoliti ( tj. poticati) vece vratolomije.
    Stvarno nece nigdje pobjeci stras i talent ako se ne razviju u punom potencijalu iste sekunde.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Ako umires od straha tada njemu za ljubav ne moras pristati na sve sto ga odusevljava.
    On nema jos niti 3 godine. Stvarni nece svijet propasti ako bude godinu dana vozio bez vratolomija. Pa ako ces nakon godinu dana osjecati manji strah mozes dozvoliti ( tj. poticati) vece vratolomije.
    Stvarno nece nigdje pobjeci stras i talent ako se ne razviju u punom potencijalu iste sekunde.
    Slažem se.
    Što se bicikla tiče, korisnije bi mi se činilo da u toj dobi (i još malo starijoj) nauči pravila ponašanja u prometu (tu ste vi kao roditelji idealni učitelji i vodiči), a za vratolomije ima vremena.
    Što se tiče ozljeda... moj sin je prilično motorički aktivan, trenutno ništa aktivno ne trenira, ali kad stigne, vozi bicikl, igra nogomet, planinarimo. U svim tim aktivnostima, jedini lom koji je dosad iskusio (lom ruke), doživio je kod kuće, u djetinjastom naguravanju s vlastitim tatom ostalo su uglavnom bila samo razbijena koljena i natučeni laktovi.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Slažem se.
    Što se bicikla tiče, korisnije bi mi se činilo da u toj dobi (i još malo starijoj) nauči pravila ponašanja u prometu (tu ste vi kao roditelji idealni učitelji i vodiči), a za vratolomije ima vremena.
    Što se tiče ozljeda... moj sin je prilično motorički aktivan, trenutno ništa aktivno ne trenira, ali kad stigne, vozi bicikl, igra nogomet, planinarimo. U svim tim aktivnostima, jedini lom koji je dosad iskusio (lom ruke), doživio je kod kuće, u djetinjastom naguravanju s vlastitim tatom ostalo su uglavnom bila samo razbijena koljena i natučeni laktovi.
    Ma na ovo sam se osvrnula.

Zapravo se nisam puno maknula, osim što mi se potvrdilo da mislim kao većina vas. Ne znam što sam očekivala, osim da netko samnom malo porazgovara, i hvala vam!
    Istina, svi sportovi vode u ozljede, al nije isto je treniraš skijaške skokove ili slalom. Šansa da mi dijete bude pravi sportaš je minimalna. A opet, veća je vjerojatnost da se razbije u svakodnevici ako ništa ne trenira.

Usput, ja sam neki umjereni adrenalinski tip, ali nisam nikad za biciklizam pokazivala neku strast.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    X

dijete je stvarno malo
    a oči mogu sjajiti na svašta pa im ne dozvolimo sve što požele, ne vidim razliku

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •