Pokazuje rezultate 1 do 50 od 210

Tema: Da li stvarate mišljenje o forumašicama na temelju postova??

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja uopće ne mislim da se na forumu predstavljaš kako želiš i skrivaš iza ekrana.
    Moje je mišljenje upravo suprotno - da možeš ovako ogoljenim tekstom puno bolje upoznati nečiju srž nego površnim RL poznanstvom.

Nije to baš tako jednostavno kreirati i održavati neki paralelan identitet. Evo, ja da sad svim silama želim sebe predstaviti kao štajaznam, djevojku iz tradicionalne obitelji, vjernicu, vrsnu kuharicu.... prozrele bi me za tili čas.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Barbi prvotno napisa Vidi poruku
    Ja uopće ne mislim da se na forumu predstavljaš kako želiš i skrivaš iza ekrana.
    Moje je mišljenje upravo suprotno - da možeš ovako ogoljenim tekstom puno bolje upoznati nečiju srž nego površnim RL poznanstvom.

Nije to baš tako jednostavno kreirati i održavati neki paralelan identitet. Evo, ja da sad svim silama želim sebe predstaviti kao štajaznam, djevojku iz tradicionalne obitelji, vjernicu, vrsnu kuharicu.... prozrele bi me za tili čas.

Je, tesko je desetljece i vise drzati fokus.
    Posljednje uređivanje od sirius : 26.03.2019. at 14:29

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Barbi prvotno napisa Vidi poruku

nisam mislila na takve paralelne identitete nego npr u razmjeni iskustava ili stavova možemo biti iskreni ili manje iskreni
    Pa tako netko može stvoriti sliku savršenog života, idealnih iskustava, a da u stvarnosti nije tako
    i naravno da nitko nije dužan biti iskren
    ali su takve stvari u RL vidljivije, iako ne uvijek
    isto tako netko može svoja postignuća "ne-isticati", pa se može steći dojam da se radi o sasvim prosječnoj osobi a zapravo je genijalac
    na takve "slike o sebi" sam mislila
    sami biramo koliko sebe pokazujemo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •