Stranica 7 od 26 PrviPrvi ... 5678917 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 301 do 350 od 1256

Tema: Volite li se sminkati (s naglaskom na puder)

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Optimist prvotno napisa Vidi poruku
    Ljepota godi, i nama i drugima.
    Nema tu velike filozofije.

ma naravno da godi
    ali razumijem o čemu beti3 priča
    to je kategorija šminkanja gdje izgledaš kao neka druga osoba
    imaš tanke usne, šminkaš se da izgledaju pune
    contouring da lice izgleda mršavije, nos tanji, oči veće i razmaknutije..
    meni to isto kao koncept postane odbojno, ideja da se tako redovito šminkaš i da ono kako ustvari izgledaš ti postane strano
    znam ja cure koje kad izađu iz mora, na plaži odmah puder tapkaju
    Posljednje uređivanje od tangerina : 28.03.2019. at 08:30

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku

A propos crtanja obrva i kako se misli.da je to neprimjetno, Berecki se pitao kako to da je drustveno prihvatljivo crtat obrve, al kad bi muski sebi nacrtao brkove i takav doso na posao svi bi ga smatrali ludonjom.
    Pa eto ti onog pjevača...Houdeka, i frizura i brada i obrve i oči...toliko je sve na njemu umjetno, nacrtano, plastično da mi je mučno kad ga vidim.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    ma naravno da godi
    ali razumijem o čemu beti3 priča
    to je kategorija šminkanja gdje izgledaš kao neka druga osoba
    imaš tanke usne, šminkaš se da izgledaju pune
    contouring da lice izgleda mršavije, nos tanji, oči veće i razmaknutije..
    ja mislim da je sve ovo samo jedan korak do plastičnih operacija
    jer se sve to nekako treba učiniti trajnim
    imam u široj obitelji jednu žensku osobu koju ne bih prepoznala na fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama
    ne vidimo se često, možda svake 2-3 godine, ali svejedno ne mogu nikako povezati taj njen instagramski lik sa stvarnim likom a osobito s osobom koju sam gledala kako odrasta
    zaprepastila me količina modifikacija koju je već napravila na sebi i koju planira napraviti
    meni je nekako najtužnije od svega što svi žele izgledati baš isto, nema tu nikakve raznolikosti
    točno se zna koje je sada najpopularnije žensko obličje: vitke noge, ogromna guza, uski strukić, ogromne grudi, ogromne usne, ogromne oči, ogromne obrve, ogromna kosa, ali sve ispod 55 kg, molim lijepo
    Posljednje uređivanje od betty blue : 28.03.2019. at 08:45

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Sinoc isla po tester tekuceg pudera Estee Lauder stay in place, jutros ga stavila i sad se svako malo zagledam.
    A, ono, meni svi ti puderi kao da naglase pore na ovoj mojoj T-zoni. Mozda previse buljim u kriticna mjesta, a mozda odmaze i sto to radim s centimetra udaljenosti od ogledala pod danjim svjetlom
    Posljednje uređivanje od Optimist : 28.03.2019. at 09:23

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

optimist ako ti naglasi pore taj puder nije za tebe
    meni je zasad naj naj bolji ovaj noviji od dior, onaj sta imitira mac-ov face&body, ubijte me ne znam kako se zove. uglavnom, jedan od rijetkih kojeg ne vidim na licu
    prekrivanje je neko srednje ali ionako ne volim da mi lice ko maska izgleda.

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

MB, a i meni se cini.
    Jednom sam imala onaj neki najpoznatiji Diorov, bacene pare. Fakat mi se vise ne da traziti. Ili nema nijanse i/ili ne matira, prematira i sl.
    Mac-ov mi je bio teza katastrofa.
    Davno sam koristila Chanel mat lumier pa ga nestalo, ali mi je bio prezut, ma stalno neke zamjerke imam.

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Je li taj Diorov matira?

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ovaj ti ima stvarno dosta nijansi i skroz je lagan, pogledaj u douglasu, oni to drze.

ne znam kako bi ti objasnila nije ni mat ni sjajan, nesto izmedju
    Posljednje uređivanje od malena beba : 28.03.2019. at 09:34

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Aj, pls, kad vidis kako se tocno zove, napisi.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

stavljam puder (tekući iliti podlogu, mada ne vidim koja je razlika između tekućeg pudera i podloge ) da ujednačim ten, da se manje vidi crvenilo, mrljice, pokoji prištić, podočnjaci ...
    šminkam se samo za posao, i ako idem negdje tipa kazalište ... vikendima i "za dućan" ne, jer mi je to gnjavaža.
    moja šminka se sastoji od pudera, sjenila za oči, maskare, ruža ili sjajila za usne. and that's it. i previše

i vidim itekako razliku, bez te moje minimalne šminke izgledam bljedunjavo, ovo kao da malo "podigne" cijelu facu, razvedri je
    Posljednje uređivanje od emily : 28.03.2019. at 09:50

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Meni sminkanje nije tlaka niti mi uzima puno vremena, ali uvijek mislim kako steti kozi i postaruje ju pa skidam sminku cim dodjem doma s posla i vikendom se ne sminkam, osim ako izlazimo uvecer.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj anita83 prvotno napisa Vidi poruku
    Trebala mi je vječnost da pročitam sve šta ste pisale hehe. Riri i Seni kad već djelite besplatne savjete udjelite jedan i meni znači dal znate za neki losion za tijelo za suhu kožu al da nije skup jer mi skupo nije opcija....najradije bi da nije više od 20 kn i da ga ima puno al da djeluje hehe zahtjevna

Nivea mlijeko za tijelo ili losion (on je laganiji)
    mislim da je ipak više od 20 kuna, ali ne puno više

Inače, svi ti proizvodi za tijelo namijenjeni suhoj koži su meni ok, i oni najjeftiniji

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj malena beba prvotno napisa Vidi poruku
    Tnx, idem probati i taj.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ljepota godi, i nama i drugima.
    Nema tu velike filozofije.
    Al oko ljepote se ne slažemo svi. I ona je moda - moda diktira što je lijepo. Te tanke obrve, te pune obrve, te gejsha look, te prirodni look, te twiggy, te sad opet neki revival plus sizea. Najvjerjoatnije je iza obrva trenda sada neki marketing executive koji je smisilio kako da se dodatno upsellaju proizvodi za lice, pa ajmo sad sto proizvoda za obrve i ajmo na "prirodniji" look za obrve, zašto bi čupale - pa eto sad 10 proizvoda svakog proizvođača za obrve.

Vezano za taj contouring - mislim ako se osoba u svakodnevici baš tako plasterira - onda rađe plastična operacija pa da takva izgleda i kad se probudi. Ali, onda će se moda promijeniti i za 5 godina više to neće bit popularno pa ne može napravit undo kao što ne može ni Modni Mačak.

Mene isto muči - npr. vide koji je mislim riri stavila - ona mlada cura je i meni ljepša bez šminke i mislila sam da će se puno poljepšat s njom. Zapravo joj je (meni) samo ton ljepši, obrve još podebljane (a ima prirpodno jake) meni ne. I kad gledam koliko toga stavlja - te ovaj (kao lagani, a ono puste boje) puder, te ovaj hajlajter (to mi se zapravo sviđa kako joj izgleda), te ovo te ono - mislim se jel kokoš ili jaje - jel' joj "prirodna" koža crvenkasta jer je maltretira sa sto slojeva svaki dan pa onda mora još više stavljat toga da to "ujednači prirodni ton" (a bog te pita koji bi prirodni ton bio da ne lijepi sto toga po sebi). Mislim - u odnosu na taj njen prirodni - moja koža sjaji (a imam koma kožu).

I mene muči koliko je to nezdravo - od trepavica sam odustala - nemam ih pa maskaru redovito stavljam, i za vikend, ali lijepit po licu svakodnevno, i za vikend sto toga. Imam ne estetski, nego zdravestveno-filozofski problem s tim - koliko to ubrzava starenje i potrebu za još sto tih primera, hajlajtera, pudera tekućeg, pa u kamenu...
    Posljednje uređivanje od ina33 : 28.03.2019. at 10:21

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Čim je ženama prodana potreba za dnevnim uloškom, ja uistinu vjerujem fori iz Seinfelda da je moguće plasirat "manzeer" (grudnjak za muške) samo da se netko dovoljno potrudi i plasira to kao muževno. Pogledajte modu za muške iz 70-tih - džemperi žuti i crveni, pleteni pojasevi, gaće trikvartače dolje lepezaste, a sad je moda da vise i ispadnu tako da se vidi buttcrack...
    Posljednje uređivanje od ina33 : 28.03.2019. at 10:24

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni se nikako ne sviđa šminka na danjem svjetlu, koliko god bila kvalitetna i stručno nanešena.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Barbi prvotno napisa Vidi poruku
    Meni se nikako ne sviđa šminka na danjem svjetlu, koliko god bila kvalitetna i stručno nanešena.
    Nisam puno daleko od tvog mišljenja. Pogotovo ako je lijep sunčan dan. Magla, oblačno, svašta podnese. Mislim, ova iz videa bi definitivno na splitskoj rivi u podne na suncu bila, za moj ukus, prenafrakana. A to je kao lagani dnevni look za ženu s puno obaveza, koja želi izgledati svježe.

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Opet sam krivo stisnula pa otišlo.
    Da nastavim, koliko god bilo lijepo i stručno izvedeno, uvijek mi puder izgleda kao fasada i ne sviđa mi se na drugima. Na sebi ne podnosim puder na licu pa nema opasnosti. Ali na filozofsku temu potrebe za šminkom, ja poznajem dosta cura (žena) koje ne samo da ne izlaze bez kompletne šminke već se šminkaju odmah nakon ustajanja i pranja zubi. I doma su ful našminkane. E, to je meni teško razumjeti, je li to samo navika ili je oblik skrivanja iza šminke, nesigurnosti bez nje???

A vidiš ina, ja sam bila presretna kad su izumljeni dnevni ulošci. Meni je to doslovno spas u otprilike polovici ciklusa.

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Štonobisereklo svaka roba ima svoga kupca.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

ja te dnevne uloške nikad nisam popušila
    ali sam sucker za gomilu drugih stvari, pa se uopće ne osjećam mjerodavnom propagirati bojkote
    rekla bih da radim male korake u odmaku od toga
    prije sam štikle nosila prilično često, gotovo svakodnevno na posao, iako nikad zapravo nisam uživala u njima
    sada se ne mogu sjetit kada sam ih zadnji put obula
    šminka mi je svedena na taj puder + maskara + eventualno malo tuša
    umara me farbanje, strahovito me to umara
    depilacija isto
    općenito me sav taj svakodnevni grooming sve više umara i radim sve više prečaca
    majkemi postat ću raščupana i sijeda crazy cat lady, al bez mačaka

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Akne, mrlje, crvenila, dlake na zenskoj bradi/nausnici, masna, neuredna kosa, neuredni nokti, nastavi niz...nikad nisu spadali u kategoriju lijepog, neovisno o modi. Moda nekima treba da im razbije monotoniju, dosadu, sto li, ono, malo promjene.
    Netko je prirodno lijep bez da mu treba i trunka sminke, ali meni cak i takve zene ljepse izgledaju s mrvu zlacanog praha.
    Fotke/ videa nisam pogledala.
    Posljednje uređivanje od Optimist : 28.03.2019. at 10:42

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Da..al define 'mrvicu zlacanog praha' . 3 proizvoda za obrve, 4 za ten, 2 za usnice, 4-5 za oci . Ja se mahnito depiliram, nisam ni ja svetica. I bojam sjedine. I vrlo cesto stavim maskaru i vikendom, tako da nisam ni ja neki revolucionar..al cini mi se da cu prije putem betty, nego ovim drugim. Iako, nikenda me nike zagolicao 'prirodni glow' samo opet moram vidit kako to meni na meni izgleda i jel mi to mrvica il masa..u mojoj percepciji.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Na temu dnevnih, jos s mirisom, mislim da nema ginica koji ce rec da je to super. Radje u torbicu drugi par gacica. Razumijem da jw logisticki zez.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Akne i crvenila bo trebalo lijecit, a ne fasadirat. Mrlje se mogu isto laserirat (staracke). A i manekenka s vitiligom mijenja percepciju lijepoga na temu mrlja.

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Hahahaha, znaci svetice se ne depiliraju i ne boje kosu
    Ja sam se osvrnula na ljepotu, a koliko kome preparata treba da to postigne, to je drugi par rukava. Lijepo je lijepo.
    A netko i uziva u svim tim obredima i kolicini proizvoda, nije to svakom tlaka, dapace.
    Jedino mislim da je univerzalna tlaka svakome - depilacija.

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Akne i crvenila bo trebalo lijecit, a ne fasadirat. Mrlje se mogu isto laserirat (staracke). A i manekenka s vitiligom mijenja percepciju lijepoga na temu mrlja.
    Pa trebalo bi, ali nije to bas samo tako.
    Kapilarice se bas uspjesno laserski i ne rjesavaju (nadju novi put), probala oko nosa, akne cesto izbiju pred ciklus, i dok ih lijecis, traze da ih se zakamuflira, razne pigmentacije od sunca znaju bas ruzno izgledati, a nekad i simpaticno...kako kome...zato svatko za sebe bira.

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ja sam u zadnje vrijeme, pogotovo ljeti, sve cesce bez pudera, jer mi se ten popravio i sve cesce mi taj puder bude brasnjav, neuredan, rastopi se.
    Prije mi je bilo nezamislivo biti bez pudera.
    Sad trazim cudo, da je lagan, a da ipak prekriva, da je mat, ali da ipak daje onaj zdravi sjaj, da...sto sam starija, ocito sam zahtjevnija i kriticnija.
    Ili gundjavija

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Povodom ovog topica, zalijepila sam jutros na lice CC kremu umjesto BB. Imam Olivalovu, zadovoljna sam njome (netko ju je bio na forumu preporučio. Ipak izgleda manje prirodno od BB koja se zapravo uopće i ne vidi na licu, a ipak ujednači ten. Oni koji imaju izuzetno, zapravo ekstremno suhu kožu kao ja, zaista teško nalaze te mazarije da izbliza gledajući ne izgledaju namalterisani.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ja sam u zadnje vrijeme, pogotovo ljeti, sve cesce bez pudera, jer mi se ten popravio i sve cesce mi taj puder bude brasnjav, neuredan, rastopi se.
    Sad trazim cudo, da je lagan, a da ipak prekriva, da je mat, ali da ipak daje onaj zdravi sjaj, da...sto sam starija, ocito sam zahtjevnija i kriticnija.
    Ili gundjavija
    Da...i ja bi to, kuzim. Al..sto sam starija zapravo mi se manje svidja kako minstoji sminka, iako ima divnih tutoriala na netu. Od kupnje me odbija to sto je vecina prodavacice po shopovima mlada i sama plasterirana i ne kuze probl. zrele koze. I ciscenje zrele koze je drugacijw i ja zapravo sve mladje, otkad mi je mladja ped toliko izderala petu da se napravio zulj, a mladja kozma stiskala facu ko da sam teem pa fakat dala kapilaru, izbjegavam. Idem vlasnici salona mojih godina od koje trazim i cisc lica i perikuru, a ako me prepusta nekom mladjem mora mu napravit uvod s ne previse, blago itd. Ako nadjem zenu zrele dobi da prodaje kozmetiku mozda se i ja uzbudim. A kako sam starija, nisam bas za online kupnju, treba mi.zivi cova za savjetovanje. Eto jedne lijepe nisice ako skica ko od kozmo / budi lijepa struke .
    Posljednje uređivanje od ina33 : 28.03.2019. at 11:42

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja se šminkam za posao jer to mi dođe nekako u paketu uz odjeću za posao. Šminkam se i za rijetke večernje izlaske, mrvicu jače nego za posao. U slobodno vrijeme i vikende se ne šminkam uopće.
    Osjećaj pudera na licu ne podnosim, imam jako suhu i osjetljivu kožu i ne paše mi.
    Zapravo su mi dovoljne četiri stvari - maskara, korektor, sjajilo i rumenilo. Sjenila imam cijelu hrpu i stavim ih ponekad eto reda radi da se ne usmrde prije nego ih isprobam.
    Bolje se osjećam i ljepša sam si bez šminke.
    Čudakinja.
    A ja sam sebi manje ružna kad sam nenašminkana. Isti cilj drugi put

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

To se zove polupuna i poluprazna čaša.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Da,da :lol

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Šminkam se jer se volim šminkati. Nekad se našminkam laganije, a nekad si napravim kako vi kažete fasadu haha. Nije mi oklop ni od mene ni od ljudi po ulici nego jednostavno volim to raditi. I jedna sam od tih koja se ujutro probudi, obavi osnovno i krene na šminkanje. Uživam u tome, skuham si kavu, upalim neke pjesme, ovdje filozofiram i šminkam se. Nemam problem sa sobom ni sa svojom facom. Jasno mi je što mi je lijepo na meni, a što bi moglo biti bolje. Ne bih radila plastične operacije jer mi ne trebaju. Na svojoj faci volim najviše svoje usne jer su prirodno takve kao da su došle sa operacije. Volim i svoje oči jer su nekog specifičnog oblika (rekao bi moj dragi kineskog ali da ne budem politički nekorektna) i jer su svijetloplave. I volim svoj nos jer je ravan. Ono što ne volim su trepavice i obrve.

Konturiram se za van jer i to volim. Ne konturiram se toliko da me se ne bi prepoznalo, to već ne volim. Hoću reći da ja to radim iz čiste ljubavi, nekad se šminkam samo za po stanu, znam da nigdje neću ići ali ajde da isprobam neku novu paletu ili tehniku ili već nešto. Kao što i modu pratim iz čiste ljubavi i nemam problem s tim što se ona mijenja, meni je drago da se mijenja, ne volim kad nešto stoji u mjestu. Dobro, modu pratim i zbog posla, ali i dok nisam imala taj posao pratila sam tako da bod ipak ide ljubavi.

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ili gundjavija
    Moj je takav. Daje prirodan izgled, svjež, ne znaš da ga imaš na licu a super izgledaš.
    https://www.dermacare.hr/proizvod/li...-a-foundation/
    Ne znam da li bi ti odgovarao s obzirom na tip kože, ako si u Zagrebu odeš da te našminkaju (besplatno). Kažeš kako voliš biti našminkana. Daju ti i testere pa možeš probati.

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Povodom ovog topica, zalijepila sam jutros na lice CC kremu umjesto BB. Imam Olivalovu, zadovoljna sam njome (netko ju je bio na forumu preporučio. Ipak izgleda manje prirodno od BB koja se zapravo uopće i ne vidi na licu, a ipak ujednači ten. Oni koji imaju izuzetno, zapravo ekstremno suhu kožu kao ja, zaista teško nalaze te mazarije da izbliza gledajući ne izgledaju namalterisani.
    Evo me, s ekstremno suhom kožom koja se peruta. Stavila sam gore puder koji koristim, ali prvo preparativa.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ja sam skuzila da se s godinama sve manje sminkam.
    Puder rastrackam s kremom koju stavim prije sminkanja i ustvari samo pokrijem kriticne tocke ( pjegice), gotovo se i ne vidi.
    I opcenito mi se ne svidja puno pudera na licu ni kod drugih ( kao npr.kod kolegice kojoj uopce ne izgleda dobro)
    Vezano za uloske - preporodila sam se otkad sam ih izbacila iz upotrebe

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

To se zove polupuna i poluprazna čaša.
    Sad sam se pogledala u ogledalo i čaša mi je polupuna. Dobro ovo svjetlo u wc-u na konferenciji :D

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ja imam loše osvjetljenje i kući i na poslu i brijem kako imam dobar ten i kako se dobro držim za svoje godine.
    Onda kad sjednem u auto i krenem ususret suncu, ili slučajno pogledam u selfie kameru odozgo, slijedi reality check... i ne bih imala ništa protiv toga da se znam iskonturirati do neprepoznatljivosti

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Moje sminkanje za posao je uzasni minimalno. I one proizvode koje stavljam koristim jako minimalno. Puder tekuci mala kolicina , rumenilo blago, maskara u jednom sloju, ruz u jako prirodnij boji. Vecina ljudi koja me vidi svaki dan misli da nemam sminku. Vikendom se ne sminkam. Niti danima kad ne idem na posao, osim za vecernji izlazak . Niti za sport se ne sminkam. Osim za trke. Tada se sminkam jer puno bolje ispadam na sluzbenim fotografijama.
    Tu i tamo moja tastina izbije na povrsinu.
    Posljednje uređivanje od sirius : 28.03.2019. at 12:21

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Moje sminkanje za posao je uzasni minimalno. I one proizvode koje stavljam koristim jako minimalno. Puder tekuci mala kolicina , rumenilo blago, maskara u jednom sloju, ruz u jako prirodnij boji. Vecina ljudi koja me vidi svaki dan misli da nemam sminku. Vikendom se ne sminkam. Niti danima kad ne idem na posao, osim za vecernji izlazak .
    Ovako i ja. Puder doslovce razmažem po prstima i namažem ko kremu na lice. Iako tako ne bi trebalo al ne da mi se drugačije. Rumenilo, makara i ruž. Moje šminkanje traje uvrh glave 5 minuta. Kad idem van onda malo više. Sjenilo stavim 2 puta godišnje jer ga ne znam staviti.

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Argente
    Nisam upratila jesi li dobila preporuku za primer, jer i ja čekam
    Ja imam neki od Alverde, u obliku gela, ali mi ne odgovara.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Rekla bih sam mladima ( kojih tu nema puno ) da je minimalna sminka kljuc mladolikosti ( ok , ima nesto i u vodi, te crtama lica)
    Moji klijenti na poslu redovito su sokirani kad cuju koliko godina imam .

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Rekla bih sam mladima ( kojih tu nema puno ) da je minimalna sminka kljuc mladolikosti ( ok , ima nesto i u vodi, te crtama lica)
    Moji klijenti na poslu redovito su sokirani kad cuju koliko godina imam .
    Na žalost nije.

Moj pimjer . Genetika je najvažnija

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Cure koje pitaju za primer, moja preporuka je Revlon Photoready.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Na temu dnevnih, jos s mirisom, mislim da nema ginica koji ce rec da je to super. Radje u torbicu drugi par gacica. Razumijem da jw logisticki zez.
    i jos bar 3para gaca i 2 para hlaca. pogotovo kad me alergija i inkontinencija drzi

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Moje bome rastu

Mojoj kćeri je dermatologica baš preporučila micelarnu, samo micelarnu, umjesto vode.

Baš sam sad išla malo proučavati micelarne i još više se uvjerila da su obična voda i neki prirodni sapun puno bolja opcija

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Što da ti kažem, mojoj kćeri je dermatologica preporučila micelarnu pod obavezno, i to je rekla da kupimo marku Mixa (prije sam kupovala neku skuplju), jer da je jako dobra, a jeftina.

Rekla joj je da uopće ne pere lice vodom nego samo micelarnom.

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj dolega prvotno napisa Vidi poruku
    Baš sam sad išla malo proučavati micelarne i još više se uvjerila da su obična voda i neki prirodni sapun puno bolja opcija
    ja micelarnom skidam sminku, pa i na ocima, to ne mogu sa sapunom?
    i meni je micelarna ok, ali kako je tang rekla, nista posebno bolja od prijasnjih sredstava za skidanje sminke
    jedino mlijeka nisam volila, uvijek su mi smetala
    Posljednje uređivanje od summer : 28.03.2019. at 13:29

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Što da ti kažem, mojoj kćeri je dermatologica preporučila micelarnu pod obavezno, i to je rekla da kupimo marku Mixa (prije sam kupovala neku skuplju), jer da je jako dobra, a jeftina.

Rekla joj je da uopće ne pere lice vodom nego samo micelarnom.
    i mojoj je preporučila Mixu samo ne micelarnu nego mlijeko.

Stranica 7 od 26 PrviPrvi ... 5678917 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •