Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1256

Tema: Volite li se sminkati (s naglaskom na puder)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Bodulica prvotno napisa Vidi poruku
    ja se ne mogu odviknuti dnevnih uložaka iako sam svjesna da nisu zdravi. jednostavno se osjećam golo i bljakavo bez njih, a toliko gaćica za mijenjati ni ne znam koliko bi mi trebalo. isto imam problem s laganom inkontinencijom, kad se jače nakašljem, smijem i u takvim nekim situacijama. isto ko što sam navikla nakon nužde ne koristiti papir nego isključivo bide. zato izuzetno rijetko uopće mogu nedgdje van kuće na wc. mislim da je to nešto na psihičkoj bazi. ja sam od Zagreba do Montrala i nazad izdržala bez da sam ijednom išla na toalet. ni to nije baš normalno, ali jednostavno to nekako blokiram i nemam potrebu. a normalno pijem i jedem. doma je skroz druga priča.

skidam šminku isključivo vodom i nekim laganim gelom i onda usput lice prođem sa svojom foreo lunom. to je valjda najskuplja stvarčica koju sam ikad kupila za sebe, ali je volim. jedino maskaru još malo skidam blazinicom i micelarnom.

a da imam porculanski ten bez nepravilnosti ne bi me bilo briga ni za pudere ni cc kreme, ali sam svjesna da to ne mogu imati pa popravljem situaciju šminkom. ista stvar su i obrve i trepavice. priroda me nije obdarila zadovoljavajućima pa interveniram koliko je u mojoj moći. isto ne volim vidjeti prenašminkane žene, pogotovo danju. ali malo fasade nikom ne škodi :D
    Bodulice majke ti mile, jesi to ti?

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    Bodulice majke ti mile, jesi to ti?
    a valjda jesam

što te začudilo? bide, ulošci ili spravica?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •