Pokazuje rezultate 1 do 50 od 205

Tema: Kazalište, koštice, kikiriki ...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Što se tiče predstava, gledala sam Huddersfield (ZKM), fenomenalna predstava s preodličnim Mateom Videkom i Robertom Budakom, kojega, na žalost, više nema...

U Komediji sam gledala Opet on, satiričnu komediju u kojoj je Dražen Čuček fenomenalno odglumio Hitlera...

I preporučila bih još balet Smrt u Veneciji (HNK) prema kojemu sam bila vrlo skeptična, jer mi i knjiga i film spadaju u nedodirljiva, kultna djela, međutim, ovaj balet je naprosto sjajan

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Forka prvotno napisa Vidi poruku
    Što se tiče predstava, gledala sam Huddersfield (ZKM), fenomenalna predstava s preodličnim Mateom Videkom i Robertom Budakom, kojega, na žalost, više nema...
    Vidim da je Huddersfield, nakon podulje pauze, ponovo na repertoaru, ali iz podjele uloga nisam shvatila tko je preuzeo ulogu Roberta Budaka, ako ju je itko preuzeo?
    Ako netko bude gledao predstavu u nadolazećem periodu, neka javi kako su to riješili.
    Posljednje uređivanje od tanja_b : 28.03.2019. at 21:51

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Vidim da je Huddersfield, nakon podulje pauze, ponovo na repertoaru, ali iz podjele uloga nisam shvatila tko je preuzeo ulogu Roberta Budaka, ako ju je itko preuzeo?
    Ako netko bude gledao predstavu u nadolazećem periodu, neka javi kako su to riješili.
    Robert je glumio Duksa, vidim da su mu našli zamjenu:

http://www.zekaem.hr/predstave/huddersfield/

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •