Pokazuje rezultate 1 do 50 od 133

Tema: Logo vs No logo

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Da, dječje joj je sad svuda malo, a žensko preveliko

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Jesi gledala u Teranovi. Oni imaju uzasno male zenske brojeve majica kad su uzi modeli.
    Prosle godine E. je odabrala neku kratkih rukava XS i dobra joj je. Ona je visoka 145 i mrsava ko glista.
    Posljednje uređivanje od sirius : 29.03.2019. at 20:44

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Imam isti problem s muškim djetetom biramo "slim fit" modele pa onda sasvim ok izgleda, a inače muška odjeća na njemu visi kao s vješalice. Izrastao je u dužinu, ali i dalje ima dječje mršavu konstituciju.

Glede skupih marki, već je on pitao nekom prigodom može li dobiti Hugo Boss košulju, ali bio je glatko odbijen

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku

Glede skupih marki, već je on pitao nekom prigodom može li dobiti Hugo Boss košulju, ali bio je glatko odbijen
    Da moj poželi košulju, ja bih mu kupila bilo kakvu, pa i Boss...samo neće...

Inače, ja sam Boss muške košulje za 40 eura kupila na frankfurtskom aerodromu, tako da ih se nađe i povoljnih ...

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    Da moj poželi košulju, ja bih mu kupila bilo kakvu, pa i Boss...samo neće...

Inače, ja sam Boss muške košulje za 40 eura kupila na frankfurtskom aerodromu, tako da ih se nađe i povoljnih ...
    Ma ne nosi ni moj košulje na dnevnoj bazi (iako bi baš i mogao, super mu stoje, ali se boji da bi ga u razredu zafrkavali). Mora imati par svečanih košulja za nastupe, a onda, kad ih već ima, obuče košulju i kad ide u kazalište ili na koncert. Pa si voli izabrati nešto što mu se sviđa. Kako rekoh, šteta da ih ne nosi češće...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •