Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2230

Tema: Prenatalna dijagnostika (double, triple, AC, PAPP...)-da/ne

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Termin antenatal screening se, u engleskom govornom podrucju, obicno odnosi na obican UZV pregled. U kontekstu u kojem si it, radi se vjerojatno o anomaly scanu. Znaci salju te na detaljni UZV pregled s oko 20 tjedana trudnoce (rutina kod vecine lijecnika, barem tu kod mene), a povod pregleda je screening kromosomskih anomalija, iliti, opet, rutina. Gledaju jednake parametre kod svakog.

SupergirlR33 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2019

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku
    Termin antenatal screening se, u engleskom govornom podrucju, obicno odnosi na obican UZV pregled. U kontekstu u kojem si it, radi se vjerojatno o anomaly scanu. Znaci salju te na detaljni UZV pregled s oko 20 tjedana trudnoce (rutina kod vecine lijecnika, barem tu kod mene), a povod pregleda je screening kromosomskih anomalija, iliti, opet, rutina. Gledaju jednake parametre kod svakog.
    Poštovana, hvala, ali za anomaly scan sam shvatila o čemu se radi i da je to rutinski pregled, i za to imam uputnicu. No kao što navodim brine me ova druga uputnica. Anomaly scan mi ne predstavlja dodatni stres kao ovo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •