Pa tako se ja šminkam da se našminkam da izgledam svježe, da sam malo rumenija (kako je moja doktorica znala reći za rumenilo-staviš malo zdravlja na lice) a da se ne vidi iz aviona da sam našminkana i da imam žbuku.
Zašto se šminkam, čupam dlake, obrve, brkove? Zato što je meni tako ljepše, jer se ja osjećam ljepše i ugodnije. Ne šminkam se ljeti na moru, ne šminkam se do dućana, placa i sl.
Nema šanse da bih obukla kratko na dlakave noge. Čak sam prije znala imati i takve noćne more da sam izašla dlakava ( a hvala Bogu dlakava sam poprilično).
Ne slijedim trendove, iscrtane obrve mi se ne sviđaju, ali ih uredno čupam koncem. Iako ima stvari koje mi se ne sviđaju, ne bih nikada drastično mijenjala izgled operacijama, botoksima, filerima i čime već. No, tko voli nek izvoli.
Ono što mene smeta je to potenciranje ženskog izgleda u medijima, stavljanje u prvi plan. Naslovi poput: 'Nećete vjerovati kako XY izgleda 15 dana nakon poroda', ' U 50-tima a izgleda kao da joj je 25' ili ako nije radila nadgradnju nego lijepo prirodno stari ' Nećete prepoznati koja je ovo glumica'