Pokazuje rezultate 1 do 50 od 404

Tema: Prvašići 2019/2020

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ja sam tete zamolila mjesec dana ranije pa ih dodatno još podsjetila 10 dana prije. Obično to bude nekoliko formalnih rečenica. Jučer su me iznenadile s četiri stranice jako detaljnog izvješža o mom djetetu. Mogu samo plakati od sreće i ponosa. Što ga dobro znaju i što je sve o čemu sam mogla sanjati, a i više. Čak sam saznala i puno stvari za koje ne znam iz njegovih priča, kakav je s prijateljima, u grupi, u individualnim razgovorima s tetama, dočekali su me lijepi detalji vezani za različite sfere njegovog razvoja. Uljepšalo mi je život.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj palčica prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam tete zamolila mjesec dana ranije pa ih dodatno još podsjetila 10 dana prije. Obično to bude nekoliko formalnih rečenica. Jučer su me iznenadile s četiri stranice jako detaljnog izvješža o mom djetetu. Mogu samo plakati od sreće i ponosa. Što ga dobro znaju i što je sve o čemu sam mogla sanjati, a i više. Čak sam saznala i puno stvari za koje ne znam iz njegovih priča, kakav je s prijateljima, u grupi, u individualnim razgovorima s tetama, dočekali su me lijepi detalji vezani za različite sfere njegovog razvoja. Uljepšalo mi je život.
    Pitam danas tetu za ovu potvrdu da me traže da donesem kod upisa, slegla je ramenima uz riječi da to vrtić ne daje, osim u slučaju odgode upisa...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •