Vidi rezultate ankete: Imaš li položen vozački?

Glasači
141. Ne možete glasovati u ovoj Anketi.
  • Imam

126 89.36%
  • Nemam

13 9.22%
  • Već idem ili ću ići u autoškolu

2 1.42%
  • Oduzeta mi je vozačka dozvola

0 0%
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 472

Tema: Žene, koliko vas ima položen vozački?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Smajlich avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Danas imala zadnji sat, sutra polažem. Moram li reći da sam prestravljena? Jucer je bilo poprilicno dobro, danas milijun grešaka kojih sam naravno svjesna u trenutku dok ih činim :/ Kaže instruktor da jednostavno previše žurim i da zato ne mogu neke stvari odraditi na vrijeme ili ih odradim traljavo. Istina živa. Stalno se podsjećam da bih trebala voziti polakse, ko’ bakica, ali dok vozim to mi se čini presporo i da se tako vidi da ne znam voziti. Totalna sam šteta
    Posljednje uređivanje od Smajlich : 16.04.2019. at 10:12

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Smajlich prvotno napisa Vidi poruku
    Danas imala zadnji sat, sutra polažem. Moram li reći da sam prestravljena? Jucer je bilo poprilicno dobro, danas milijun grešaka kojih sam naravno svjesna u trenutku dok ih činim :/ Kaže instruktor da jednostavno previše žurim i da zato ne mogu neke stvari odraditi na vrijeme ili ih odradim traljavo. Istina živa. Stalno se podsjećam da bih trebala voziti polakse, ko’ bakica, ali dok vozim to mi se čini presporo i da se tako vidi da ne znam voziti. Totalna sam šteta
    Dakle, sutra trebamo držati fige.... Ne uzrujavaj se, vještina dolazi s praksom. Sad još moraš uključivati mozak za svaku sitnicu, a uskoro ćeš se pitati kako si mogla živjeti bez auta... Govorim iz iskustva. Sretno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •