Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2507

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći 2.dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2018

Početno

Opet ja... izgleda da se prebacujem na ovu temu

Ugl u 4-5 tjednu sam imala blago blago svijetlo smeđe krvarenje za koje mi je doktor reko da je implantacijsko i dao duphaston 3x2 do 12 tjedna.
    Jučer (9+1) sam na toaletnom papiru primijetila dvije kapljice krvi. Ništa više. Nije bilo bolova niti se ponavljalo jučer ili danas. Kasno navečer i kroz noć me bolio trbuh, ali više u području želudca i mislim si da je bilo povezano s nervozom i strahom jer sam u 10. mjesecu prošla kroz pobačaj i bojim se da se ne ponovi.
    Doktor mi je više puta spomenuo da krvarenje u trudnoći može biti radi ugnježđavanja i da je to sve normalno, ali naravno da se sad bojim. Ali isto tako je spomenuo da imam neki hematom za koji je rekao da ne brinem i ne moram nužno mirovati.

Plan mi je vidjeti kroz dan kako će biti pa ako se bolovi nastave ili nedobog krvarenje pravac u Petrovu pa makar predvečer.

Jel netko ima iskustva (pozitivna) s krvarenjem u ovako ranoj trudnoći?

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Takvo malo krvarenje (par kapi na wc papiru) sam imala u prvoj trudnoci u 7,8 tjednu. Sve je bilo ok Ne znam zbog cega je bilo to krvarenje. Al mislim da je neko mini krvarenje relativno cesto u ranoj trudnoci. Drzi se

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj EmaG. prvotno napisa Vidi poruku
    Opet ja... izgleda da se prebacujem na ovu temu

Ugl u 4-5 tjednu sam imala blago blago svijetlo smeđe krvarenje za koje mi je doktor reko da je implantacijsko i dao duphaston 3x2 do 12 tjedna.
    Jučer (9+1) sam na toaletnom papiru primijetila dvije kapljice krvi. Ništa više. Nije bilo bolova niti se ponavljalo jučer ili danas. Kasno navečer i kroz noć me bolio trbuh, ali više u području želudca i mislim si da je bilo povezano s nervozom i strahom jer sam u 10. mjesecu prošla kroz pobačaj i bojim se da se ne ponovi.
    Doktor mi je više puta spomenuo da krvarenje u trudnoći može biti radi ugnježđavanja i da je to sve normalno, ali naravno da se sad bojim. Ali isto tako je spomenuo da imam neki hematom za koji je rekao da ne brinem i ne moram nužno mirovati.

Plan mi je vidjeti kroz dan kako će biti pa ako se bolovi nastave ili nedobog krvarenje pravac u Petrovu pa makar predvečer.

Jel netko ima iskustva (pozitivna) s krvarenjem u ovako ranoj trudnoći?
    Ja sam draga imala do 12tt i jednom u 16tt nakon toga vise nije ponavljalo se... U 12tt mi izasao celi hematom ali hvala bogu mrvica bila jaka i prije mjesec dana navrsila 3god.[emoji847][emoji847][emoji847]

Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •