Pokazuje rezultate 1 do 50 od 145

Tema: Smanjivanje velikih grudi

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

1700 iz svake, Peterlin!
    Malkavian, jedva mogu zamisliti koliko ti je to problema stvaralo. Bit ćeš ti brzo dobro.

Datum pristupanja
    Jul 2018

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    Sta su rekli kad bi to trebalo profunkcionirati?
    Koji broj imas sad cca?
    Koliko imas bolovanja?
    Nisu ništa specificirali, već da se to događa i da to spada u oporavak, jer otekline izgleda vrše pritisak na sve te živce, zato je osjet djelomično izgubljen. Nema naznaka propadanju niti biločem drugom, dapače, ravno suprotno. Podljevi su već 90% u prolazu, rane su već djelomično zacijeljene, osim donjih rezova koji zaostaju, ali ništa strašno.
    Nadalje, ta sekrecija što curi iz rane je isto normalno, jer nema mirisa i sve je u skladu sa oporavkom.
    Oni će pratit sve daljnje promjene kroz kontrole, jer idem za 2 dana opet na kontrolu. Dio konaca će vadit, a dio su oni što se sami raspadnu. Ništa me ne boli, osim donjeg reza ispod pazuha koji iritira i vrijeđa, ali sve ostalo je nula bodova.
    Tek je 13 dana prošlo i za tako kratak period, ovo još izgleda i dobro.
    Čitala sam po netu, bilo je još žena kojima se osjet isto privremeno izgubio, pa se vratio, pa se opet izgubio i na kraju je sve bilo normalno.

Medicinski kompresivni grudnjak je 95D, jer su grudi još otečene, pa mi se čini da je veći C/manji D. To je još sve tvrdo, ali dobro je.
    Trenutno sam nezaposlena, pa si mogu priuštit oporavak kak spada.
    Tek sad mogu suđe oprat, obući majice, ali ne u potpunosti, jer još uvijek ne mogu do kraja dići ruke iznad glave. Počne me zatezat unutra.

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Meni ovo zvuči kao normalan oporavak. Svaka rana svrbi tijekom procesa zarastanja. Nadam se da ćeš biti zadovoljna konačnim ishodom, ali oporavak ne ide preko noći. Podsjeti se koliko si dugo planirala to, sad si gotova, još samo da sve to zacijeli. 1400 g sa svake strane nije malo (joooj, da ja toliko smršavim, bila bih zadovoljna, ali meni bi trebalo odrezati od stražnjice, hehehe...). Sretno! Držim fige da oporavak do kraja prođe bez problema.
    1700 grama iz svake, znači 3400 grama, što je prosječna težina novorođene bebe.
    Nisam ti ja navikla na odmaranje, a sad moram odmarat i lijenčarit. Tu sam operaciju planirala predugo, ali tek sam se prošle godine odlučila da idem, no nakon niza loših životnih okolnosti, operaciju napravila ove godine.
    Meni samo da se vratim vježbanju joge i istopit ću kile koje sam skupila tokom zime. Već ja mogu i hodat kak spada. Onih prvih par dana me bolila svaka kost, svaki mišić, a noge ko da nisu moje. Sad je mila majka.

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    1700 iz svake, Peterlin!
    Malkavian, jedva mogu zamisliti koliko ti je to problema stvaralo. Bit ćeš ti brzo dobro.
    Navikne se čovjek na svašta. I na urezana ramena od grudnjaka, na ranice ispod grudi od znoja i trenja, na težinu, ali dođe vrijeme kad ti jednostavno prekipi. Biti pogrbljen sa nepunih 30 je problem. Ne moram ni spominjat da je pronalazak odjeće bio problem, jer mi je trebalo bar 2 broja veće, košulje sam zaboravila, a grudnjak me koštao od 450kn na više
    Meni su grudi bile ko dvije lubenice i to spljoštene, jer ih gravitacija povukla, tako da kad bih skinula grudnjak, grudi već bile do pupka. Trebala mi dizalica da ih dignem
    Sad je već druga priča...trenutno još stoje ko da sam ih napunila silikonima, ali su drastično manje. Kaže MM da je 2/3 nestalo.
    Imala sam dovoljno materijala da mi naprave nove cice, a višak jednostavno odstranili.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •