Pokazuje rezultate 1 do 28 od 28

Tema: MR mozga

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Pozdrav, imam 37 god i na MR mozga nđene promjene u bijeloj tvari Fazeks tipa 1 sada me šalju na MRA doktor mi govori da su te promjene kod 60 godišnjaka da bi bile normalne a kod mene da nisu s obzirom na godine. Inače hipo haschimoto šta se tiče štitnjače . Malo me je strah tog pregleda jer mene glava konstatno boli i još k tome su tihi moždani udari mozga .

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj madona prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav, imam 37 god i na MR mozga nđene promjene u bijeloj tvari Fazeks tipa 1 sada me šalju na MRA doktor mi govori da su te promjene kod 60 godišnjaka da bi bile normalne a kod mene da nisu s obzirom na godine. Inače hipo haschimoto šta se tiče štitnjače . Malo me je strah tog pregleda jer mene glava konstatno boli i još k tome su tihi moždani udari mozga .
    Ne znam od kud ti ta info, ali MRA nipošto nisu mali (a ni veliki, ni bilo kakvi) moždani udari. I pregled traje kraće od MR mozga.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Dobro šta je onda MRA

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj madona prvotno napisa Vidi poruku
    Dobro šta je onda MRA
    Pregled s kojim se prikazuju krvne žile. Kao i svaka sekvenca na MR-u, ima svoje specifične parametre. Traje cca 10ak minuta, zavisno od jačine aparata na kojem se radi.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •